![]() |
|
На кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ништо не е како утринско кафе и тоа у кревет по можност,мераци
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
ajde na kafe!
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
a sto so mene ne ides
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Aj drug pat, ne sakam da zaebuvam luge. Ne mi se lutis neli??!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ej mi olesna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Pa ono taka i odi, kafeto za mene e eden vid izgovor da se izleze, da se napravi dobar muabet so drugarkite i pred se da se fati spicot vo dnevnata sema....
Obozavam da idam na kafe.... kao i site moi drugarki....
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Mene mi se pie kafe.Ke me kani li nekoj?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Idiot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Koj saka kafe bujrum. Odma praam edno skrzavo topla voda i zrnce na konce.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Eh takvo.A sto ako pobaram caj?samo ke go potopis ednas livceto vo topla voda.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Idiot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
ke stavam i malku seker od kafeto sto mi ostana deneska
|
|
![]() |
|
E sega te zeznav ne pijam caj so seker.Ustvari ne te zeznav, sekerot ke go zastetis za nekoj drug.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa nikoj drug ne saka takvo kafe
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |