![]() |
|
Прекин на негативниот себе-разговор |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama sosema si vo pravo Eksi, ima neshto(jas go vikam nishto) shto i predhodi na sekoja misla, ideja. Toa e Toa! ![]() Изменето од viktorija123 - 26.Ноември.2011 во 15:47 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Па да, напишав мисла... но се си има нешто претходно што и не е мисла... него тоа прашај ми ја терапевтката, она објаснуваше и беше нешто што држи вода, ама јас не знам баш да го образложам... така да ќе ме извините со испадов
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Zarem ne e i ova edna misla?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ние не сме мисла.. и кога се раѓаме не се раѓаме со мисла... има нешто пред мислата
![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Toa e stara tajna za koja sekogash govorele prosvetlenite i misticite... pa i mudrite.
"Nie sme onoa shto mislime" Zatoa se veli - "smeni se sebe si ako sakash da go smenish svetot". Isto taka, posledica od ova e slednata maskima - "nemoj mnogu toa a go mislish/posakuvash bidejkji mozhe navistina da ti se sluchi". I zatoa apsolutno tochno e onoa shto go veli pHp vo svojot pocheten komentar. Toa e istata onaa "Tajna" koja mozhete da ja prochitate vo istoimenata kniga i film. Toa e "Zakonot za atrakcija". Toa e onoa sho ne pravi sokreatori na Kreatorot. Toa e onoa shto vo Biblijata e napishano deka Bog go sozdal chovekot spored Svojot lik. . Изменето од Messenger - 26.Ноември.2011 во 15:21 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() mene/>tebe ., ti e super ., nishto ne ti kazhale ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
МаааАААААааамооооООО! Оваа viv1 ме зАа-ка-ЧааАААА!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
eve nekoj cita se pored....
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Ona "Bi sakal,a da se chuvstvuvam podobro" jas bi go zamenila so - "Se chustvuvam odlichno". Ne podocna, utre, dogodina... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
prvo daj sokce..da razbieme maler...na temava
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Фуј фуј фуј од тука. Иш vivi1, иш
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne citam
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Одма негативизам. Наместо "не читам", кажи "Ќе посветам поголемо внимание на ова подоцна"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |