![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 890> |
Автор | ||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SDK so praite be decki, arni ste? eve me mene pak, pocnav da se gubam po forumov od vreme na vreme
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк -ја кажете како ве сликат во 4 наутро после дискотека ?
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Сдк ... волче , волче дужиш кафенце
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-
ја дај линк да видам
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
СДК
Ги изменив насловите. На форумов во филм, медиуми и секс начекав такви
|
||
|
||
![]() |
||
|
сдк-јагода и чоколада
неразмислуваш додека си млада
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Санти Санти... важи бе бато... одиме на кафе.... ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк... ми расти умник... горна лева осумка
![]() |
||
![]() |
||
|
сдк/Пенелопе Круз е иста како Емина Јаховиќ
|
||
![]() |
||
|
СДК
Скапав дома денес. Ај нека поминеееееееееееее
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
сдк -ете ви една сликица на мене и моето детенце
![]() |
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13972 |
|
![]() cela sreka neka e so vas dvajca ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
|
сдк- во подфорумов со вицови има тема ПЛАВУШИ ,на македонски плавуши значи русокоси .Ќе може ли и таму да смениш насловот ?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Кај нас , во македонскиот јазик општо прифатен поим е ПЛАВУШИ а да прашаш некој дали има разлика меѓу павуши и русокоси ќе ти рече дека се тоа 2 различни поими ![]() Така да насловот си останува ПЛАВУШИ
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |