|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega na kraj
koga izgubiv verba ova go pisuvam bez zelba samo sakam da ti kazam deka ti bese povod da se promenam sebesi za na kraj toa da bide za nekoja si sto malku ja znam za nekoja si sto ne osekam ljubov ni gram koga bi razmislil podobro bi mi bilo da sum sam ete na kraj ostana samo nisto i tvoeto pravo na izbor znam sega so drug srekata (citaj pari) te ceka slobodno idi si ne cekaj no koga nekogas bi te sretnal bi te prasal dali mozebi tvojata sreka preskapo kosta dali te ispolnija parite sto ti gi prakase po posta |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga najiskreno ljubis
togas sigurno gubis gledam ne e se taka crno no sepak nazad nema iako po celi denovi na razlicni mesta dremam i probuvam da ja zaboravam nea koja mi bese se vo ovoj zivot bez nea nema boja se e sivo sega mi e krivo no sto e tuka e ke projde sto i da bilo |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekogas posaka
da me vidis ti mene iako pomina tolku vreme dali me zamisluvas vo sebe kako se promeniv poslem tebe dali se sekavas na spomenite dragi ili se sekavas samo na bezbroj kazanite lagi sto mi gi kaza lani imas li hrabrost da mi se pojavis pred oci dali seuste koga ke pomislis na mene srceto ti koci odgovori mi milo dali sto me ostavi sega ti e krivo |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti priznavam seuste mislam na nas
ponekogas i na vas kako se ljubite kako za se i sesto so saati si trubite kako si tolku vljubena si pomisluvam zasto nikade te nema i sfakam deka ti vo negovoto srce si izgubena i znam deka koga mislis na nego si vozbudena no nejsi sega koga na tebe pomisluvam ne osekam poveke bolka i taga ova go pravam od navika i radi toa sto ziveev vo laga |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ti si kako
retka ptica zatoa nesakam da te ostavam koga sum do tebe od vozbuda jas nemozam da se sostavam go sakam toj nemir sto go pravis ti vo mene zatoa sekogas sakam da bidam do tebe go sakam i tvoeto telo koe e kako vulkan vrelo go sakam tvoeto lice koe nevino moli i so celoto srce za mene se bori |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade e minatoto koe nema da se vrati pogledot koj pametot mi go mati kade e nasmevkata tvoja koja vo zivot me vrati casovite izminati bez mene sto pravea tvoeto srce da pati kade se ljubovta i dusata tvoja i ti ti koja bese samo moja kade e zlato sega seto toa kade e |
|
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
.... многу добро...
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti blagodaram za se
za se sto napravi za mene znaj zivotot ti go dolzam na tebe moja ubavice ti blagodaram i za toa sto ovoj univerzum lazen go napravi sovrsen i sto mojot zvot poveke ne e tazen uffff milion pati ti blagodaram stto pred drugite me napravi vazen |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
bravo ...
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vivi
ae pa na 150 post ke pisam neso use poubavo...se nadevam |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osekav dlaboko vo sebe
deka na momenti druga zivee vo tebe i se pojavuvase odvreme na vreme taa koja ne me sakase mene odnosno me sakase no me gledase so drugi oci za razlika od tebe i znam deka na krajot uspea da te otrgne od mene a trebase samo da me upoznaes so nea trebase samo da mi dozvolis da i se doblizam na nea i sega na krajot svakam kolku samo malku trebase |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me vozbuduva tvoeto telo
dodeka cekoram kon tebe smelo no samo lud ke se napravam i ke te odminam so nadez deka povtorno ke te vidam no vo toj moment mi doaga na se da zaboravam i nea da ja ostavam i na tvojot flert da odgovoram i site ludi fantazii da gi ostvarime za da ne zalime koga ke ostarime |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predolgi noki dosadni
i pogled koj mi vika ostani sto se slucuva so nas pojasni i daj te molam porasni prestani da veruvas vo bajki dosadni go mrazam i jas toa sto ne ni ide mrazam sto so mene ti pekolot go vide bese ljubopitna i sakase da vidis niz sto pominuvam jas sega nemoj da mi places na glas |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakal nekade da te vidam
sluchajno vo koj djep ovoj grad vecherva te sokri Sega nemozam da zaspijam se sluchi neshto poludev totalno otkako mislam na tebe se promeni se Koga sum so tebe kako da odam po topol asfalt i togash koga nozete ke se naviknat ti povekje ne si tuka Sega nemozam da zaspijam neshto se sluchi poludev totalno otkako mislam na tebe se promeni se Nekoj te ima vecherva nekoj te saka nekoj te ima toa ne sum jas Koga sum so tebe kako da pagjam a nikogash ne pagjam kade te sokri ovoj grad nemozam da te pronajdam I nemozam da zaspijam se sluchi neshto totalno poludev otkako mislam na tebe se promeni se Nekoj te ima vecherva nekoj te saka nekoj te ima toa ne sum jas |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |