|
На што ве потсеќа ноќта? |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Мај.2006 во 21:48 |
mene nokta me potseka na iskacanje po kafiki i diskotekive niz makedonija a posle toa na lesno i mirno sonche.pa da go cekam naredniot den
|
|
m.v
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nokta me potseka na najdobro mesto da si ja izlecis osamenosta, povredata i tagata od denot, gledajki vo mesecinata ja lecam dusata od site problemi od denot i nokta ja gledam kako spirit healer, i mnogu misticen period od denot, vo glavnom me podseka na misticizam
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
moTaro
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На кревет, и добар сон.
|
|
God is a Machine
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krevet, seks, dobar son, izleguvane vo disko, vecera
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene na temnicista i na nisto drugo.
|
|
и то...
|
|
zaeban
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nocta e najdobra za sekoi ubavi nesta ....... epa sea vie razmislete si sho e ubavo :))))))))
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOKTA ME POTSEKA NA ZURKA DO BESVEST T.E. DO SABAJLE SO MNOGU ALKOHOL ZGODNI TIPCI EXTRA MUZICE. |
|
swan
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nokta me potsetuva na nesto ubavo romanticno, vo nokta togas mozes da ja slusnes tisinata, i da go pocuvstvuvas veterot, da gi nabljuduvas zvezdite koi se ja davaat smislata na zivotot.
|
|
everything I do I do it for you
|
|
sweety13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
swan kako sakas u nokta da ja slusas tisinata nokta e za ludi zurki najdoro vreme u denot za flert ljubov seks mislam HELLOOOOOOOOOO............. |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na spienje
|
|
sweety13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO BE DA NE SPIES NAVECER? NEMOJ MOLIMTE PAZI DA NE |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be preku den spijam normalno deka navecer spijamsegas koga si legnuvam e drugo ali u posledno vreme mnogu pazam na redovnoto spienje za da nema podocnici
|
|
swan
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega zavisi za kogo kako ne e se vo zurkite i seksot |
|
everything I do I do it for you
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas ima burni periodi , nekogas letni bavci i sedenki , nekogas baras mir od site
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |