|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 427428429430431 890> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....kaj mu delish komplimenti,...a, ovoj pa nashol da mu ,....plache na nekoj !!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK - mi se smaci da bidam izmegu
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... мене ми се смачи да бидам од горе... мора нова поза да почниме да применуваме....
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - на кого му текна да го смени изгледот на форумот, алал нека му е (ова алал се разбира е во негативна смисла). |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vreme e za ruchek
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам. Претходно беше многу попрегледно и попрактично, а гледам дека не внеле суштински неопходни промени. На пр.копчето за вметнување линк не е секогаш функционално, и понатака останала цензурата на „у„ помеѓу „к„ и „р„ иако сакаш да напишеш нешто сосема друго од повеќе букви и тн. |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На толку време тестирање мене ниту еднаш не ми се случило да не работи некое од копчињата.
Цензурата на лоши зборови постои од денот кога е направен форумот, па до сега на никого не сметало. Ако толку ви смета кога ставате линк од куpир да земеме да смениме нешто. Што е тоа што ви смета, дај искажете се во забелешки, па да земеме да го поправиме. Без сугестии од ваша страна, трудот е залуден. Ќе поправаме нешто што нас ни смета, ама од кај да знаеме што на вас ви смета?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...Placea sakame novo, sakame podobro, pa sega ne im se dopadjalo...more aj u...Ohrid...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ko ovde ne poludi taj nije normalan
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sdk cudno mi e sega od dole nagore da citam
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК.... д. деен
Изменето од Calipso - 20.Ноември.2011 во 17:23 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk dobar neka e....se iznalezav denes |
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..што вредат коњските сили,ако зад воланот седи магаре
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..детството завршува тогаш кога желбите сакаш да ти ги исполнува Снежана, а не Дедо Мраз.
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 427428429430431 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |