IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Моето дете е геј
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моето дете е геј

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 13:33
Narusuvanje na identitet вртење%20со%20очи Poveketo ovde zborat samo na pamet kolku da se kaze neso
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 14:41
Да е живо и здраво сеа шо да му праам
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:25
pu pu skraja da e... изненадување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:27
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Narusuvanje na identitet вртење%20со%20очи Poveketo ovde zborat samo na pamet kolku da se kaze neso

добро  ,ајде кажи како ќе прифатиш ако твоето дете е обратно
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:37
Зарем мора да се мозга нешто премногу околу тоа? Или го прифаќаш или не, не ми требаат некои посебни обреди околу тоа. И моите сфаќања се поинакви од твоите и јас не гледам грев во тоа да се биде хомосексуалец. Толку многу е едноставно. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа.

Второ, јас дома заради многу работи не бев прифатена (да не речам премногу), нешта кои впрочем никому не му штетат, но нивното така речено отфрлање само ме донесе до невроза и ништо повеќе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:40
нормално дека нема да го прифатам и ќе го скршам од ќотек
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:41
Браво за тебе...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:46

. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа. 

природата сама е одлучила :машко се ебе со женско и така се создава нов живот ,сè останато оди на ѓубре

хомосексоалните врзки немат продолжуток...едноставно ,нели ? среќа 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:47
Originally posted by емил емил напиша:

. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа. 

природата сама е одлучила :машко се ебе со женско и така се создава нов живот ,сè останато оди на ѓубре

хомосексуалните врзки немат продолжуток...едноставно ,нели ? среќа 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:51
Мислам, овие муабето за колку е природно или неприродно ги имам слушано премногу пати, но мене секогаш една работа ме збунува.. ако не е природно зошто тогаш по ѓаволите постои? Која е дефиницијата за природно и неприродно? И знам дека ова е по милион пати напишано, ти секогаш се ебеш само за да имаш дете? Зараем не е неприродно да се користи кондом - па го користиш? И се останато е ѓубре? Од каде ти е тоа овластување нешто што не е како тебе да го нарекуваш ѓубре? И не верувам дека сме на планетава само заради продужеток затоа што има и мажи кои не можат да направат дете ниту пак жена да затрудни.. оди и нив искшри ги од ќотек. Тоа дете какво што е заслужува љубов и да го живее својот живот со неговите избори.. само немој ќе ве замолам да не почнете да споредувате со педофилија, убиства, крадења затоа што едно со друго немаат врска. Некој луѓе едноставно се геј и ти немаш право да се мешаш во креветот на другиот.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 18:30

Како ќе реагирам ако моето дете стане (или се роди) геј? Искрено немам појма. не%20знам Сигурно не би се служел со некакви насилни методи, бидејќи секако не помага. Би пробал со разговор да му укажам дека не е природно да си геј, но и тоа нема да помогне. Сè е џабе, ако твоето дете е геј, ти можеш само да си ја кршиш главата од ѕид... и тоа ти е џабе... тага
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 09:55
Ne e lesno da kazhesh: - "Moeto dete e gej", neli? Barem kaj pogolem broj semejstva. Taka da, ne im e lesno i na onie koi izbrale da bidat gej.

No, ni se bendisuvalo ili ne, homoseksualnosta e izbor! I taa postoela, postoi i kje postoi...

I sekako koj misli deka e bolest, kje misli i deka treba da se pomogne...

Ljubovta ne poznava nikavi granici, ne poznava godini nitu pak pol... No koga kje si ja lepnesh etiketata: "jas sum Ova ili Ona", so samoto etiketiranje samiot ja ogranichuvash... Ja stavash vo ramka.

Zatoa kje kazham - Nie sme Ljubov, ne sme ni Ova, ni Ona
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:11
Homoseksualnosta ne e izbor... nikoj ne odbira da bide maltretiran i otfrlen .. ednostavno si ili ne si. намигнување
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:20

Znachi, se ragjash so etiketa??? "Mi se rodi gej","se rodiv gej"!

A od kade da znaeme, mozhe i ragjanjeto e izbor!

Maltretiranjeto i otfrlanjeto e chovekova "tvorba" kako i etiketite...

Изменето од viktorija123 - 18.Ноември.2011 во 10:21
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.