|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Narusuvanje na identitet Poveketo ovde zborat samo na pamet kolku da se kaze neso
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да е живо и здраво сеа шо да му праам
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pu pu skraja da e...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро ,ајде кажи како ќе прифатиш ако твоето дете е обратно
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем мора да се мозга нешто премногу околу тоа? Или го прифаќаш или не, не ми требаат некои посебни обреди околу тоа. И моите сфаќања се поинакви од твоите и јас не гледам грев во тоа да се биде хомосексуалец. Толку многу е едноставно. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа.
Второ, јас дома заради многу работи не бев прифатена (да не речам премногу), нешта кои впрочем никому не му штетат, но нивното така речено отфрлање само ме донесе до невроза и ништо повеќе |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нормално дека нема да го прифатам и ќе го скршам од ќотек
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за тебе...
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
природата сама е одлучила :машко се ебе со женско и така се создава нов живот ,сè останато оди на ѓубре
хомосексоалните врзки немат продолжуток...едноставно ,нели ?
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам, овие муабето за колку е природно или неприродно ги имам слушано премногу пати, но мене секогаш една работа ме збунува.. ако не е природно зошто тогаш по ѓаволите постои? Која е дефиницијата за природно и неприродно? И знам дека ова е по милион пати напишано, ти секогаш се ебеш само за да имаш дете? Зараем не е неприродно да се користи кондом - па го користиш? И се останато е ѓубре? Од каде ти е тоа овластување нешто што не е како тебе да го нарекуваш ѓубре? И не верувам дека сме на планетава само заради продужеток затоа што има и мажи кои не можат да направат дете ниту пак жена да затрудни.. оди и нив искшри ги од ќотек. Тоа дете какво што е заслужува љубов и да го живее својот живот со неговите избори.. само немој ќе ве замолам да не почнете да споредувате со педофилија, убиства, крадења затоа што едно со друго немаат врска. Некој луѓе едноставно се геј и ти немаш право да се мешаш во креветот на другиот.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ќе реагирам ако моето дете стане (или се роди) геј? Искрено немам појма. Сигурно не би се служел со некакви насилни методи, бидејќи секако не помага. Би пробал со разговор да му укажам дека не е природно да си геј, но и тоа нема да помогне. Сè е џабе, ако твоето дете е геј, ти можеш само да си ја кршиш главата од ѕид... и тоа ти е џабе...
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e lesno da kazhesh: - "Moeto dete e gej", neli? Barem kaj pogolem broj semejstva. Taka da, ne im e lesno i na onie koi izbrale da bidat gej.
No, ni se bendisuvalo ili ne, homoseksualnosta e izbor! I taa postoela, postoi i kje postoi... I sekako koj misli deka e bolest, kje misli i deka treba da se pomogne... Ljubovta ne poznava nikavi granici, ne poznava godini nitu pak pol... No koga kje si ja lepnesh etiketata: "jas sum Ova ili Ona", so samoto etiketiranje samiot ja ogranichuvash... Ja stavash vo ramka. Zatoa kje kazham - Nie sme Ljubov, ne sme ni Ova, ni Ona |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Homoseksualnosta ne e izbor... nikoj ne odbira da bide maltretiran i otfrlen .. ednostavno si ili ne si.
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znachi, se ragjash so etiketa??? "Mi se rodi gej","se rodiv gej"! A od kade da znaeme, mozhe i ragjanjeto e izbor! Maltretiranjeto i otfrlanjeto e chovekova "tvorba" kako i etiketite... Изменето од viktorija123 - 18.Ноември.2011 во 10:21 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |