|
Против насилството во училиштата ! |
Внеси реплика |
Автор | |
glosipgirl
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Ноември.2011 во 17:07 |
Луѓе, ве молам помогнете ми. Поддржете ја кампањата на Уницеф. И јас имам видео под реден број 53 "Нов почеток" на третата страница. Ако ви се допаѓа, гласајте ! Ви благодарам ..
http://www.beznasilstvo.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=136%3Akategorija1 Изменето од glosipgirl - 17.Ноември.2011 во 17:11 |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе гласам обавезно... Никој не заслужува да биде малтретиран поради ништо!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka milo !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glasano
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убава кампања, убава идеја. Малку ме иритира што се бара и просветните работници да изработуваат клипови односно да конкурираат. За мене е убаво да ги чуеме младите, тие да кажат а ние возрасните да чуеме што тие мислат, сакат па да им помогнеме во реализација на идеите. Белким тогаш нема да читаме наслови од типот Нападнати ученици пред ОУ „11 Октомври“илиСредношколци се тепале со дрвени столчиња |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |