IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Анџелина Џоли.
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анџелина Џоли.

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 21>
Автор
Порака
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 01:45
Pa jas ne znam kako mozis da pomislis na takvo nesto! Da baram zamena za Angelina????????? NIKOGAS!!!!
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 08:39
taka i si mislevBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 08:56
Shilo Jolie kerkata na Angelina koja e stara nekolku nedeli veke dobi vosocna figura vo Londonskiot Madam Tiso
Celata prikazna e na :

Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 20:29
abe stopankata da mu e*am mamina ne mozi da zdivni zenata, navecer mi se javuva po telefon mi vika zlato ova ona ne mozam pojke mnogu pritisok od mediumi ova ona, a mene mnogu mi e tesko src za nea mnogu se maci so mediumite mora da si go odrzi to so si go klade vo mediumite... dusicka mnogu se maci i so ona kopileto mnogu kompleksi mu nabija, epten mi e zal za nea, sa i kerkickata ne mozi malce intimnost privatnost da ima... za greota...
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 23:33
Aman be, ja utepa od zalenje, pa toa e sekojdnevieto na site zvezdi, se dodeka ona ima obozavateli kako tebe i eden kup maski, ke bide popularna i nema da ja ostavat mediumite na raat.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 23:37
Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

Pa jas ne znam kako mozis da pomislis na takvo nesto! Da baram zamena za Angelina????????? NIKOGAS!!!!

Ti ja poznavas li nea uopste? Ja znaes li kako licnost? Ti si zapalen po ona sto go gledas na slikite i na filmovite, po nejzinata sexapilnost, i tolku. Mi se losi od maski koi ludo obozavaat nekoja nedostizna zvezda. Da ja simpatiziras, da ja cenis nejzinata gluma, i da pratis po nesto od nea, e ok, ama ludo i zaslepeno da ja obozavas... Toa se samo prazni sonista. A zivotot ne treba da se sostoi od niv.

P.S. Ocajno. Treba da te zapoznaam so drugarka mi Marijana. Ima ama bas, ama bas bukvalno ista usta ko Angelina. Moze ke ti bide polesno taka...

Изменето од Dana - 01.Август.2006 во 00:50
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 00:39
дали аватарот на Dana е инспириран од Angelina?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 00:49
Mojot avatar nema ama bas nikakva vrska so Angelina.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 01:16
оти си личи некако, ти па одма не се нервирај, тоа може и како комплимент да го примиш.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 01:19
Sega go zagledav avatarov moj.. moze malce potseka, sto znam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 01:24
долга коса, големи усни. тоа ти е ангелина. иако знае да смени фризура, нели?
Јас сум мајстор!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 08:32
lele nekoj luge se epten seriozni pa sto ako mu se sviga sigurno nema da se ubie zaradi toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 08:34
Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

abe stopankata da mu e*am mamina ne mozi da zdivni zenata, navecer mi se javuva po telefon mi vika zlato ova ona ne mozam pojke mnogu pritisok od mediumi ova ona, a mene mnogu mi e tesko src za nea mnogu se maci so mediumite mora da si go odrzi to so si go klade vo mediumite... dusicka mnogu se maci i so ona kopileto mnogu kompleksi mu nabija, epten mi e zal za nea, sa i kerkickata ne mozi malce intimnost privatnost da ima... za greota...

samo ti zali ja Corporal^^   slvavnit ne sakaat da bidat ostaveni na mira zaradi toa pravaat skandali i sami si gi privlekuvaat paparacite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 08:54
Corporal^^ eve ja Jolie se kaci u avion izgleda trgnuva nakaj Bitola a vie nemata aerodrom

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.