|
Срцето или разумот..??? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 41> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поодамна и двете добиле технички нокаут Останува да наместо прашалниците во темава се додаде и чудо
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoe vreme resiv samo da go sledam srceto..iiiiiiiiiiiiiiiiiii
sega svativ deka mi trebal razumot |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vidi... ne trebalo celosno da go isklucis razumot...
|
|
Incredible Blue
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se dodeka ne pocne nekoj da razmisluva so otvoreno srce ,
negoviot pat ke bide sekogas zatvoren !!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разумот кажува , срцето слуша .... и такој
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моето срце ... ...било рането ...повредено....скршено ... ..измамено ..изиграно .... ....но некако сеуште .... работи .... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega za sega - nisto. Odmaram.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако срцето веќе стигнало на вистинската дестинација,остатокот лесно е да го следи.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.metacafe.com/watch/1559767/sladja_udji_mi_duboko/
Влези ми длабоко..тука во срцето мое , па остани долго ... Одлична песна која ја разрешува дилемата срце или разум и дава корисна сугестија што е најдобро за вистинска љубов |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene se e taka konfuzno... ne znam koe cij glas e
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Glasot" na ljubovta izvira od dlabochinata, tishinata i e bezglasen(a ispolnet so beskrajna neuslovena ljubov). Razumot tuka nema uloga - nikakva. A ako ima, toa sigurno e uslovena ljubov, zashto ulogata na razumot e vprochem taa - da uslovuva, da bara, da vaga, da procenuva, da se odmazduva, da ne prostuva...(se razbira ova se odnesuva na ljubovta) Изменето од viktorija123 - 17.Ноември.2011 во 14:26 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e onoa shto ponekogash narodot go zamenuva so terminot dusha.
Vo ljubovta i dushata nema razum. A tokmu ljubovta i dushata sme NIE. Razumot e raz(raboten)um. Umot e alatot koj go upotrebuvame za praktichniot sekojdneven zhivot. No toj e samo alat, a ne sme NIE. Kolku shto chekanot go otelotvoruva majstorot, tolku umot so razumot ne otelotvoruva NAM. Alatot se koristi za reshavanje na privremeni praktichni tekovni problemi, toj ne e napraven za reshavanje na sushtinskoto ili vechnoto bituvanje. Chekanot e potreben samo da se zakova nov ili razlabaven klinec. Tolku i nishto povekje. Umislata deka so chukanje se reshava s'e, doveduva do chukanje po s'e i seshto, a so toa i do krshenje i rushenje na kukjata. Chekanot ne mozhe da go vodi srceto, tuku obratno. Srceto e gazda, a razumot e sluga. Изменето од Messenger - 17.Ноември.2011 во 18:16 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нештата во животот се остваруваат ако вистински ги сакаме...
Ако сакаш, тогаш разумот е логичен |
|
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srceto veke mi e dadeno,sega razumot me vodi
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |