![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Автор | |
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E neli go prezhiveavme vcherashniot den, shto e pak vazhen sega malerot ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
minatoto znae da ostavi tragi
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
11.11.11. kaj mene ne ostavi nikakvi tragi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Stanuva zbor za 11 11 11? Posho ja ne znam sto e fintata, ama znam deka od 29 okt. niso ne mi pojde od raka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nema tuka nikakva "finta" - samo mala shega... Inaku, mislata deka nishto ne ti odi od raka, zamenija sekogash so taa shto kje ti veli deka ti odi... nishto ne kje izgubish - osven mozhebi malerot. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Se e do mojot fokus. Jas znam deka paralelno se slucuvaat dvete raboti, samo sto jas go prenasociv pak mojot fokus. Toa e celata filozofija.. niso poveke
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Може и не сум некој малер...само налетувам на скриена камера
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa ne bas ko Toso Malerot do tolku
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
A me bie i toa po nekolku pati vo denot
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,se prebivame nekako,,,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
izgleda site gi mava po malku
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
,,,hhmmm,,vreme e nie da pochneme da go bieme,,,,malerot de,,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
понекогаш имам чувство дека моето второ име е -малер
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |