IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Педофилија и инцест во семејството
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Педофилија и инцест во семејството

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 27>
Автор
Порака
saguaro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Август.2011
Статус: Офлајн
Поени: 482
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2011 во 14:36
Добро е што зборуваш за ова.
Дали си зборувала со твоите родители за ова?
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2011 во 14:39
Nikogas ne bila celosno otvorena temava na muabet.. samo koga pred tri godini im kazav za dedo mi zatoa sto bratucedka mi bese vo opasnost... i blagodarenie na psihoterapiite, grupite i seminarite stignav do ovoj stepen da mozam da zboruvam.. Mnogu me luti i mnogu mi e tazno koga ke se setam kako se cuvstvuvase toa devojce, kako se cuvstvuvav jas kako devojce. Tuka sum sega jas da si go cuvam koga drugite bea otsutni vo sekoj segment od mojot zivot.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2011 во 17:51
Страшно е тоа што некогаш кога жртвите и се спремни да проговорат, домашните не сакаат да им веруваат и не ги оставаат да се доискажат.

Ме згрози еден случај кога тригодишно дете беше жртва од татко му. И раскажуваше на мајка му со јазик на тригодишно дете, таткото велеше дека лаже, а бидејќи беше видно лице сите застанаа на негова страна. Мајката мораше да избега со детето во друга земја...
И кога ќе ми кажат дека тригодишно дете може за вакви работи да лаже...!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2011 во 14:30
Nikoj nema zasto da laze za takvi raboti, osobeno dete. Imbecilska rabota e toa pedofilijata. Jas se sekavam kako da se sluci vcera koga doznav za bratucetka mi... da imav sili ke otidev jas ke go zgazam pod noze toj covek. Nema poenta! Tolku mnogu sum luta zatoa sto seuste me boli.. pominaa tolku godini i se prasuvam nekogas dali postoi lek. Ne e lesno da se ostavi se nazad... ima tolku mnogu nesta zarobeni i vo potsvesta.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2011 во 22:21
Мора да им кажеш на твоите родители што тебе ти се случило, како што треба и да зборуваш со блиските на братучетка ти за случајот.

Не го чувај ова во тебе, лутината сигурно е огромна затоа што не можеш кажеш на оние кои се најверојатно прилично криви за овие гадни случувања.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2011 во 22:25
Моите знаат се. Мајка ми е веќе почината, а на нејзе и кажав за дедо ми. И татко ми знае, но јас со тој човек не контактирам повеќе. Лутината е преголема, дури и ми е огромен терет што ја носам, но среќа, психотерапијата ми помага многу.
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 19:32
Toa se sve psihopati.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 19:45
Neka te napravi toa zlo posilna vo zivotot.
Potrudi se da gledas od taa strana.Ako go nadmines toa ke bides mnogu silna i odi napred vo zivotot...
ekszi88

Изменето од lotus flower - 14.Ноември.2011 во 19:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 20:34
Давам се од себе Лотус флауер.. ама некогаш од изгледа како да нема излез од сето ова. Премногу боли секоја слика што ми ми помине низ главата, секоја сензација на која што ќе се сетам... секој допир. Најбитното е што се борам. Тоа ми е најбитно. Можеби и нема излез и не е работата во тоа да се најде излез, јбг, тоа е составен дел од мојот живот. Само учам да се засакам себеси и да не им дозволам на тие нешта да ме гонат на ваков начин
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 21:00
Normalno deka ke si se sakas sebesi,ke si se sakas poveke od obicno.
Ke gi isfrlis cuvstvata na omraza t.e toa sto cuvstvuvas i so tek na vreme ke izbledi...
Ima i polosi raboti vo zivotot,ne sakam da nabrojuvam,samo kolku malku da te utesam.
Raboti nesto da ne mislis postojano na toa (da si gi realiiras celite vo zivotot)i ne zbori na site,nekoj ljuge se bog da cuva.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 21:06
Znam kolku nekoi luge se bog da cuva, no koj sto i da mi kaze na temava ne moze da me pogodi zatoa sto dovolno dobro si se razbiram sebesi. Sekoj ke kaze po se nesto, no vo cii race sme samite nie? Vo svoi

ne moze nisto da me pogodi zatoa sto veke znam deka ne e moja vina
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2011 во 09:02
 samosvesta mozhe da te  odrzhi vo svest.........deka sepak ne si sama iako nepoznati i virtuelni .,.. ima koi te pochituvaatголемо%20гушкање i imaat doverie vo tebe deka .....ke bidesh toa shto vistinskata siголемо%20гушкање,   
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2011 во 11:50
A da ve gusnam jas site ovde?Ke si gi porasnam raceve za da ve sobere site големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2011 во 19:47
Така е. Како што има лоши луѓе, има и добри. И никогаш не сме сами во маката, колку тоа и да изгледа така.

ексзи88, ти не си крива за перверзноста на твојот предок. Тој треба да се згрози од себеси (каде и да му е душата сега), а не ти. И не треба да помислуваш на самоуништување, во било која форма и да е.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.