![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 441442443444445 563> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke podzastanam za da me
![]() i jas bi go
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke i zapeam opera na uvce
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
ќе и купам фарба .... ![]() |
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
мммммм, што не би и направил................wooooow
|
|
![]() |
|
ednorog ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
bi mu kazal...ne se zanesuvaj
![]() ![]() |
|
zivotot e ubav ako umees da go ziveesh
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
ke go cestam kafe
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
bi go odnela vo teatar |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Би ја замолила и мене да ме одведе во театар,а потоа јас би ја однела на некоја добра журка да се изнаиграме.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Би ја замолил да ми намачка 3 кришки ајвар без да изусти при тоа ни збор
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() Би го замолила да не ме потсетува како ги донесов до дома пиперките...а тогаш може 3 кришки ајвар. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Би и најмил момок со претензии да стане чирак, за постојано да ја придружува по пазари
![]() |
|
![]() |
|
Би му купила фотелја -клацкалка,масичка на тркалца со храна и пиво на неа и далечински управувач ,да не мора да се мрдне од пред ТВ.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Еј, а да ти дадам ја број од мајка ми, да и го дадеш на мајка ти , да те пазарат а?
![]() |
|
![]() |
|
Не!
Би му побарала број од мајка му да и кажам колку многу може да експлоатира жена без око да му трепне. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 441442443444445 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |