|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 959> |
Автор | |
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо така??? е јас.....
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto???Eve jas ke te gusnam
|
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problemi beleg |
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку големи????? еве ај ако ти помагаат и моите гушки....
Изменето од bejbi - 31.Јули.2006 во 17:16 |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala vi i na dvete veke mi pominuva
|
|
bejbi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете гледаш...... Се е возможно со добронамерни пријатели
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da toa e taka ama lugeto se se poveke sebicni i zlobni
|
|
bejbi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, за жал колку си во право за тоа..........
Еве јас малку така гладна сум в крај и не ми текнува ама баш ич да станам и да си купам нешто за јадење...... еееееееее то е....... |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poracaj si po taksi za jadenje
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bejbi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееее колку си во право... ама не е то толку... има до мене во близина
продавници ако сакам... ама нема кој да остам тука малку... да ги
почува.....
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kogo da cuva decinja?
|
|
bejbi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да дечиња ама не мои туку во играчницава....
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaa super imas rabota so deca
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќен, нормално, штом можам да висам на форумов!
во последно време ништо не ме прави посреќен. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |