|
Неуспех |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kako mozes da bides udoben vo svoite dobri nameri?
ili ke najdes uste nekoja definicija a? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi nikogash ne se nauchuvaat da komentiraat za komentarite, a ne za komentatorite.
A toa si ima svoja dlaboka psiholoshka prichina, no ... nema da komentiram za komentatorot. Ako ne ti se dopagjaat moite komentari ne mora da gi chitash i ushte pomalu da replicirash. Ne se potresuvaj popusto, skusi si gi makite, ednostavno preskokni me ... Izborot e samo tvoj. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srce ubavo...cuka vo sedum osmini koga ke se potrese
nekoi luge naucuvaat za komentarite od komentatorite... oti ne se padnati od nebo... da bideme del od ovoj svet,a ne od ovoj....trebalo komentatori |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха...па од кога искоментира за коментаторот нема потреба да бидеш лицмерен . Ти си ист таков како тие од кој шо ти се гади . Потрбна е само убава мисла и чиста душа и веќе си надвор од кругот |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne iskomentirav nishto za chovekot, samo potsetiv na starata vistina deka komentiranjeto za komentatorot namesto komentarot otkriva nekoja dlaboka pshiloshka prichina. Zarem za tebe toa znachi deka nalizirav nekakvi konkretni psiholoshki problemi kaj komentatorot?
Toa e kako da kazesh, na primer, deka za kontinuiranoto pijanstvoto postoi dlaboka psihoiloshka prichina. Zarem toa ti lichi na komentiranje za konkretnite psiholoshki prichini na nekoj pijanica ? Ili deka notornoto lazhenje namesto ponekogashnoto naivno podlazhuvanje ima dlaboka psiholoshka prichina. Zarem za tebe toa pretstavuva konkretno komentiranje za nekoj konkreten notoren lazhgo ? Ako e taka, togash jas i ti imame potpolno razlichni kriterijumi za toa shto znachi posochuvanje na opshto poznata pojava i konkretno komentiranje za taa pojava kaj nekoj chovek. No so replikive izlagame nadvor od temata koja glasi "Неуспех". Zatoa, namesto da komentirame za komentatorite da se vratime na topikot na ovaa tema. Изменето од Messenger - 14.Ноември.2011 во 05:45 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kompletno zabegavte od temata za neuspeh., a malku da se pozanimavavte so vash*te ochigledni frustracii od skrienite i potisnati vo vas neuspesi., pa za toa da zboruvate ., vie tuka ., si gi merite koj ima podolg.... jazik de...
aj nazad na tema ., ili se pojavuvate samo., koga sakate nekogo da isplukate ., i samo da si pominete od redot vash*te ., negativni vibracii i voobrazenosti da gi prenesete ., vo tema .,.. kade nekoi chlenovi navistina imaat realen problem.......a ionaka ., brojot blagodarenie na vakvi majstori e sveden na toa shto e ..................... |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e toa, gore dole, sonce pa oblaci pa i obratno. Nie nema da go sprecime nadoaganjeto na oblacite i burite, no mozeme da smenime kako se cuvstvuvame po toj povod. Kompletno ubavo te razbiram - teoretski. Koga stanuva zbor za mojot neuspeh ne znam ni dali veke vredi da se boram da smenam nesto zatoa sto sekogas se vrakam nazad - vo neuspehot. Neka bide sto bide. Ke ziveam so toj moj neuspeh i radi istata greska nema nikogas da mozam da si veruvam. Mozda nekogas da, no ne naskoro. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga rabotite ke se prifatat .,... i ke se razmisli ., za niv.,....neobrnuvajki im vnimanie a drzhejki gi pod kontrola ., dozvoluvajki im da dojdat ., bez pridavanje naniv nekoe posebno znachenie ., ke si zaminuvaat i se poretko ke se navrakaat...........a borbata e ., i teoretski ., i praktichnoprimenliv poim., vsaden vonas., za nas., bez mozhnost za negovo otstranuvanje..........
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se osekam kako drvo. Mi treba vreme da mi slegnat muabetive. Ne sum sunger koj lesno vpiva, malku potesko mi odi toa. No sekoj si ima bosh periodi od zivotot...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во животот одев по патишта премногу стрмни,работите оделе на лошо,едноставно по своја волја...но татко ми ме научи да ги прифаќам поразите,да знам да се носам со нив,да знам да станам и повторно да се обидам кога во нешто нема да успеам...ми велеше-И кога работите ти изгледаат најлошо,не смееш да се предаеш,обиди се повторно!
Се трудам овие негови зборови да ги спроведам на дело.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uchenjeto i prifakanje soveti e dobra rabota .,... no uspehot e sekogash lichen .,... taka i ti .,....a go zaboravash i momentot deka ti si sopstvena individua., i deka samo si sledela nekoi smernici a celata rabota si ja srabotila ., ti........., tatkoti ti kazhal shto ti kazhal no od tebe zaviselo dali ke prifatish ili ne ., taka da ., povtornoto ., i povtornoto., i......... e samo tvoe
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така Пајси,се е во мои раце,но јас сепак имам трасиран пат од мојот репер за успешност-татко ми.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj nema odnapred trasiran pat.,.....mozhebi po nekoj patokaz ., no patot sami go trasirame i sami mora da si go izodime.,.....a dali patot ke bide ramen ,., ili poln so tumbi rumbi.,... pak od nas zavisi.,...
osobeno natie shto nekoj i avtopat im ima nekoj trasirano., taka ke go preoraat i upropastat da ni pateka ne ostanuva ........ samo svesnota na toa deka sovetot e dobar i prifatliv i primenliv .......i toa ispravno primenet .,..., pak seto toa si morala ti da go srabotish.,.....a dali nekoj ja zel lazhicata so vkusni raboti i ti ja podignal rakata ., ....neveruvam ....si morala sama da napravish napor . i da ja krenesh rakata ., i prito da razmisluvash toa shto e vo lazhicata da ne go isturish...... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |