|
Насабајле прво... |
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo piam kafe (golemo nes), posto ako ne go ispijam, mozokot mi e zamaten i ne mozam nisto da napravam.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JAS ISTO TAKA, PRVO MIJAM LICE , ZABI................ PA POSLE GOLEMO NES KAFE ZA RASONUVANJE............
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го исклучувам будилникот на телефонот и продолжувам да спијам до следното ѕвонење
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
panta rei , sto vikaat latinite se teci se se menuva , taka i navikite pri budenje , stanuvas pa se mies pa kafe pa cigara , ponekogas odma sednuvam za da se odmaram od spienjeto , ponekogas skokam jaze sekogas razlicno mame mu e*am
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasabajle prvo se sreduvam vo toalet,potoa se olakam pijam kafe i palam cigara. Potoa sleduva grickanje na nekoe vkusno i socno ovosje i taka zapocnuva denot so aktivnostite sto se planirani.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo se udiram vo vratata posto sum zaboravila deka vecerta ja zatvoriv....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasabajle prvo se deram: Bakiiii... I ke ripne kaj mene vo krevet, ke me rasoni, pa tus i taka...
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U WC MIENJE CELOSNO I POSLE SLEDUVA SEDENJE PRED TV
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насабајле прво се успивам....како денес на пример
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doagam na forum
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koa ke stanm prvo kafe pa idam u dvor so pomisla kade da setnam popladne i so da oblecam za vecer za iskacanje
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се јаде,ми се пие кафе,без кафенце не можам |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vlagam pod tus, pa se sminkam.......
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |