IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кога ке дознаеш
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога ке дознаеш

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака
#mila# Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај #mila# Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 01:51
e da retki se onie koi mozat da gi kontroliraat custvata
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2006 во 16:40
Originally posted by senokos senokos напиша:

koga  ke  doznaes  deka  taa  sto  ti  vlegla  dlaboko  vo  srceto  ne  saka  da  slusne  za  tebe

Ke se samosozaluvash nekoe vreme, ke prais trista cuda da ja zainteresirash i na kraj vremeto ke zalechi sve i ke najdesh nova ljubov ako si pameten ako ne si ke se obesish za bandera i ke te pisue po novini
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Sekretarka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sekretarka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 10:41
Koga ke doznaes deka toj sto ti vlegol vo srce neke ni da cue za tebe, ednostavno svrti se i zamini si. SIgurno ke najdes nekoj so koj ke imas isti cuvstva.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 12:08
koga doznav deka po4nuva da ne mi izleguva od pamet....go prasav kako ne go zabolea noze od tolku setanje po moite misli
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 12:09
more daj jas da ne zabeguvam...samo jas si znam kako mi bese koga doznav deka me saka ama na "drug" nacin .... za nesto "drugo"....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
swan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај swan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 22:51
koga ke doznaes deka srceto ti zalutalo na pogresna strana ke se potrudis da mu udovolis, a ako ne uspees glavata gore i pobaraj drugo srce koe ke znae da go saka tvoeto, znam deka e tesko no probaj da gledas pozadi nea sto ima ke ima rezultati mi se ima sluceno toa znam kolku mnogu boli 
everything I do I do it for you
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 23:02
Originally posted by swan swan напиша:

a ako ne uspees glavata gore i pobaraj drugo srce koe ke znae da go saka tvoeto

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 23:05

pa  koga  doznav   za  toa  resiv  da  si  napravam  edna  mala  analiza  na  sam  sebesi   i  otkriv  bas  interesni  raboti  za  mene     voeniot  konflikt  vo  koj  ucestvuvav    mi  vnesol  nekoj  skrien  bes  koj  odma  im  ja  zdrvuva  krvta  na  site  nezni  sustestva  koi  ke  se  doblizaat  do  mene  ........................  po  se  izgleda  ako  i se  ima  toa  sluceno  i  nea  da  se  rastrevozi  od  mene toa   se  ima  osetono  duri  i  do  nejzinoto  semejstvo                 the  end

brat da znajs deka kaj i da e ima nekoj co ve ceni site so ucestvuvate vo voeniot konflikt, ete kako za primer jas sum toj i mene mnogu mi e maka oti ne mozev i jas da ucestvuvam (mal bev) ali vervaj deka kako saka neka e za mene ste site heroi, kolku imase so stvarno se borea za tatkovinata ne znam ali vazno site bevte edno i voopsto neka ne te zagrizva to so si veteran... nego da te k*razi deka si sustestvo koe vredi zato so bil spremen da go daj zivotot za site pa makar i za "neznite" sustestva. Gordej se druze!!!!!
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 14:52

Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

pa koga doznav   za toa resiv da si napravam edna mala analiza na sam sebesi   i otkriv bas interesni raboti za mene     voeniot konflikt vo koj ucestvuvav    mi vnesol nekoj skrien bes koj odma im ja zdrvuva krvta na site nezni sustestva koi ke se doblizaat do mene ........................ po se izgleda ako i se ima toa sluceno i nea da se rastrevozi od mene toa   se ima osetono duri i do nejzinoto semejstvo                 the end
brat da znajs deka kaj i da e ima nekoj co ve ceni site so ucestvuvate vo voeniot konflikt, ete kako za primer jas sum toj i mene mnogu mi e maka oti ne mozev i jas da ucestvuvam (mal bev) ali vervaj deka kako saka neka e za mene ste site heroi, kolku imase so stvarno se borea za tatkovinata ne znam ali vazno site bevte edno i voopsto neka ne te zagrizva to so si veteran... nego da te k*razi deka si sustestvo koe vredi zato so bil spremen da go daj zivotot za site pa makar i za "neznite" sustestva. Gordej se druze!!!!!

i na amaterot i na profesionalecot za da izdrzat vo tie teski momenti   motiv im davaat tie nezni s*

vo red to druze do negde si vo pravo, ali jas vo takvi momenti imam drug nacin za motiv... mislam ne se samo tie nezni s* koj mozat da te motivirat ima i mnoogu drugi raboti, ne e taka?

Изменето од natalija - 07.Август.2006 во 08:50
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 14:54

podobra motivacija za mazot od zenata nema , sekogas se osekas silen i neskrsliv kada imas zenu svog zivota

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 15:09
..tako je zemoooo...u pravo si...
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2006 во 10:23
Originally posted by hektor hektor напиша:

podobra motivacija za mazot od zenata nema , sekogas se osekas silen i neskrsliv kada imas zenu svog zivota

bravo hektorce
Кон врв
malecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 185
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај malecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 00:03
Ружно е...и тужно е...ми се десило т.е. ми се дешава. Знаеш, сите оние книги и филмови за љубовта, па си ствараш илузии и сништа и одеднаш, на некој си мочко недораснат ќе му го подариш твоето срце и целата твоја душа, а он...само ќе си поигра со тебе и ќе продужи даље... Тоа ти е!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 00:28

pa koga doznav   za toa resiv da si napravam edna mala analiza na sam sebesi   i otkriv bas interesni raboti za mene     voeniot konflikt vo koj ucestvuvav    mi vnesol nekoj skrien bes koj odma im ja zdrvuva krvta na site nezni sustestva koi ke se doblizaat do mene ........................ po se izgleda ako i se ima toa sluceno i nea da se rastrevozi od mene toa   se ima osetono duri i do nejzinoto semejstvo                 the end

i na amaterot i na profesionalecot za da izdrzat vo tie teski momenti   motiv im davaat tie nezni s*

vo red to druze do negde si vo pravo, ali jas vo takvi momenti imam drug nacin za motiv... mislam ne se samo tie nezni s* koj mozat da te motivirat ima i mnoogu drugi raboti, ne e taka?
taman  sto  se  resiv  da  se  otkazam  od  replicirajne  pak  me  vrajkas  na  temata   _  za  da  go  svatis  napisanoto  treba  da  ja  proucis  potsvesta  na  mazot   i  togas  ke  ti  bide  jasna  i  pogovorkata  deka  site  vojni  na  svetov  se  edinstveno  za  zeni  .........................cudno   no   vistinito

boooooooooooooooooo abe do koga so toj um bre... so Vtorata svetska vojna i Hitler ja pocnal za zena?? ma daj ti se molam...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.