|
Што би требало секој човек да прави |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек треба секое утро да пие КРАШ ЕКСПРЕС.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кон ова би додал дека човек треба да тргне(вложи труд) на патот за да стигне до таа состојба, бидејќи за жал многумина одат по принципот „Јас работам, а тоа што ја работам гарант е по божја воља„ и затоа е светот ваков каков што е - со сериозен недостиг на несебична љубов, каде нема љубов, нема ниту трајна среќа туку страдање. Изменето од Majkl - 07.Ноември.2011 во 21:20 |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka prijateli... Bozhjata Ljubov treba da raboti preku nas... a za da go ovozmozhime toa treba da ja raschistime nasobranata svetovna zbirshtina, egoizmot, suetata, gordosta... i da ja oslobodime odamna zapretanata bozhestvenost vo nas.
Ne treba da izmisluvame ili pronaogjame nishto novo ili povekje od onoa shto e vekje odamna vdahnato vo nas od Boga. Изменето од Messenger - 07.Ноември.2011 во 21:44 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |