|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 415416417418419 890> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo momentov SDK no NDR...
I toa se sluchuva ponekogash...i togash najdobro e da se molchi. Изменето од Messenger - 06.Ноември.2011 во 14:29 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..Федерер мајсторее
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иде ми у животу иде ми
па нека пукнат душманите |
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK...Zosto lugevo se okupiraat so drugi??? i zosto mislat deka nesto napravile ako nivniot ZIVOT E NEKOJ TRET???dajte luge zivejte ZA SAMITE SEBE ...NE UZIVAJTE DOKOLKU na nekoj tret mu nanesuvate zlo...
ubavinata na zivotot e ako nanesuvame DOBRINA NA SAMITE SEBE I NA DRUGITE ...dajte bedotijata ostavete ja na strana...vredite poveke od sto mislite za samite sebe ,veruvajte mi |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..ај добра ви вечер
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..му се извинувам на чика брза,ќе му го позајмам чевечево..
|
||
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa se slepas aaaa... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK..ne gonzo,sega se ulizuvam |
||
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj togas svari po edno kafe...
|
||
Incredible Blue
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-мај треба да се отворат нови теми Феникс и Добро утро .На овие две некако тешко им отварам вратите ...
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк.....
бреееееееее какви идиоти има.... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Едноставно нелиии .. на некои им нема лек |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...се грипосав у пм
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чај и лимУн |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 415416417418419 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |