![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 528529530 |
Автор | ||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() Примо ова за тебе ![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Ела злато ![]() ![]() Изменето од BellaGrandma - 06.Ноември.2011 во 23:19 |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Идам ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Кастро ти ако си сакал да заживее форумов ... ќе си бил нормален член како и сите....
баш и не си компетентен да солиш памет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Извини Кастро..ако сакаш форумот да заживее,потруди се и ти..мислиш дека на овие твои постови тука им е местото
![]() ![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
A ti kako si normalna kazi mi?? si odis i pak se vrakas ? ja ne sum tuka i ne doagam ...i gi stitam tie koi se trudat da zazivee forumov A TI ,KAZI MI TI ...BEZ POMOS I SO ZAKANI OD TRETI LICA ![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
|
Јас не идам бе Кастро...
Еднаш во месецот и тоа од мерак и од тоа што имам личности што ми се мили тука А ти освен за кавги, за ништо друго не постоиш Како мало лигаво дете си Поздрав од уличарката ![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Cali malku svoj stav ubavo bi bilo da imas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ахам..јас немам свој став,ти имаш..и кај тоа се улизувам и шлепам и имам корист,а јас незнам ![]() |
||
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
ne spi, ne dremi gonzooo...
|
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
eeee marko, marko...
![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 528529530 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |