|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 527528529530> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имаш некој проблем Кастро?
Да ти го решам? Или стана газда на форумов па можеш да ми кажеш дали да идам .. порасни |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ооооооо бабее
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти се врати да навредуваш други ? Ако ти не го смениш ставот овој пат ќе одмараш многу подолго |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cekaj malku ...koja e tvojata fiunkicija..da si amdin ili da stitis stav na BELLA? mi se zakanuvas ,sakas da kazes ne smeam da pisuvam onaka kako so mislam ...???sakas da kazes DEKA MORAM DA PISUVAM NA FORUMOV KOJ E DEMOKRATKSI ONAKA KAKO STO TI SAKAS?????SANTI SO E SO TEBE??? |
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Младооо Како си? |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е лошо
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми кажувај на мене што да правам , доволно изнапиша во Драг Идивиди , повеќе не ти објаснувам |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
цк
само ова пијам срце... во мартини |
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па шо си го ранила срцево
|
|||
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јадам живи луѓе
|
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
У сродство со З.З.
|
|||
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да ма ... сеа дозна
Само што јас ... виртуелно јадам луѓе Ај за мене тебе и санти поеден здрав напиток |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мене турете жестоко нешто
|
|||
|
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мммм..фала
..и благичко,за енергија |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 527528529530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |