|
Припадник на МВР претепа момче до смрт |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Автор | ||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па ти прикриваш, ти сам кажа дека знаеш некои работи, работи кои јас до сега ни во весници ни на тв сум ги сретнал, а и овде на форумот, никој не те тепаше по уста тоа да го збориш. Па фала богу доколку имаш некои сознанија кои ќе помогнат во расветлување на некој случај дека треба да ги пријавиш. Ај ќе ти признаам, ние сме багра кои сме гласале за вмро, ама мнозинство багра, тоа не го заборавај, на 5-6 последователни избори, 100 % ферски во демократска атмосфера ја победуваме небаграта на избраздениот која што ти и таквите како тебе ја подржуваат. Ако не ти се свиѓа, подигни револуција, сруши ја актуелната власт, и со твоите истомисленици направи си власт по желба. |
||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мнооогу си глупав....пет пати исто пишувам и никако да разбереш дека не сум јас тој шо прикрива туку МВР на чело со Јанкуловска се тие којшто прикриваат докази впрочем они пробаа да го прикријат убиството на Нешковски во целост па сите ние бевме сведоци како портпаролот ја лажеше јавноста дека немаат информации за такво убиство и тоа цели 48 часа за покасно да сватат дека има доволно сведоци и дека е невозможно да се прикрие .
Информациите не се ексклузивни АМА ТИ никогаш нема да ги сретнеш на Шител и истаната корумпирана новинарска фела така да прошири ги видиците малку добро би ти дошло. Не читаш добро ! Јас напишав дека дпмне е багра на 21 век А не оние шо гласале за нив ! Е сеа за мнозинството кој гласале за дпмне не сум сигурен а за 100% фер избори ако може некој да ми објасни како тоа ДУИ има повеќе гласови во Штип од Љубе , Љубчо и Стојанче заедно. Тие граѓани кој шо земаа по една иљадарка за да гласаат за дпмне и ја запечатија судбината на Македонија . Шеста управа во целост е ставена во служба на партијата особено службата за прислушкување на тел.разговори. Зекси ти си едно малецко глупаво изманипулирано неинформирано продадено македонче . |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Овие пароли за демонстрации, револуции и рушења на демократски избрани власти ме потсетуваат на настаните во Русија во 1991 година и обидот за државен удар на Комунистичката партија. Ама народот таму и покажа на таа партија каде и е местото. Не ми е јасно како некои луѓе не сфаќаат дека малцинството не е тоа што одлучува за тоа кој ќе е на власт во демократските земји, па се закануваат со државни удари, со замена на власт и долги раце. А од друга страна се говори за сегашна диктатура. Следно што е? Втора Октомвриска револуција и изгревање на "светлата социјалистичка зора?!" |
||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зен, читај што пишува Македон, читај и учи, а не да лупаш по форумиве и да навредуваш луѓе, за некакви си багри, купени за иљада денари и сл. глупости. Македон, филмот за втора октомвриска, поединци тука на форумот а и ван него нема да го гледаат уште многу долг период, а можеби и никогаш повеќе. Можат само да сонуваат. |
||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Немој ти да ми кажуваш од кого да учам. Ако сакаш нешто да ми кажеш ЦИТИРАЈ го мојот текст и кажи каде грешам , така функционира форумот . Овака ме вадиш од контекст и си надвор од тема. |
||||
|
||||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Велот на Демократијата,не функционира во вакви Вукојебински општества,затоа произлегуваат и такви ставови,односно чувство на Узурпирање и робови.
Ако има демократија во вистинска смисла на зборот,нема да има Малтретирање и убивање од припадници на полицијата,кои за жал се далеку од едни демократски принципи,каде се ПЛАТЕНИ од парите на народот за да служат за негова безбедност,а не за безбедност на Вождот и убивање на неговите Сопартијци и послушници. |
||||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ух, луѓе, добро е.
Месецов ептен бев загрижен! Не ми испаѓаа од глава постовиве на нашето Белинде!
Р.Ѕ. Знае ли некој каде ни’ отиде девојчево? Дојде на форумов, прочкрта - прочкрта нешто и ... ја снема! Некако ми е шубе, нема кој да не’ засмејува! |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мене ми е шубе оти се засмејуваш на овака сериозни теми ама од друга страна па кој сум јас да судам за нечиј настран хумор .
п.с. Денес имаше судење , Спасов рекол дека не го убил Нешковски а и сведок кажал дека убиецот бил повисок од Спасов и со црна коса и тетоважа на едно рамо.... |
||||
|
||||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од шо се разбираш ти бе.Пули се во Никола Груевски, вистински патриот и љубител на народот, тој само ни е спасот. |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
daaaaa.....kolku se smeev na prvite nejzini postovi...od togas ne mi ni tekna da procitam nesto....bitno ziv cirkus bese devojceto... |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Баш ме интересира како ќе излезе сета оваа ситуација..Жално е и за момчето кое го загуби животот, жално е и за припадникот на МВР кој дали поради несмислен начин го предизвикал дејството или пак воопшто и не е тој причината за смртта..Битно и неговиот живот сега е пекол. Многу луѓе патат во овој случај, и од едната и од другата страна.
Што носи секундата некогаш ни целиот живот не може да ти донеси.. |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...shto se dobiva vo ovaa zemja za ...lazno svedochenje?
Сведок тврди: „Тигарот“ Спасов не го уби Мартин ..ili prashanjeto e glupavo,...do tolku shto,..tuka nekoj i ke ubie nekoj ,...pa nikomu nishto, ...a ja , pa za ..... lazno svedochenje!! ....mozebi...kumstvo! |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ни на крај памет не помислив да се шегувам со предметот на оваа тема т.е. со смртта на Нешковски. Но, бидејќи цитираните постови беа на оваа тема, логички би било истите да се постават овде. А што се однесува до обвинетиот, мора да сноси казна за стореното дело. Да, сега можеби тој се кае, можеби и неговиот живот е пекол, но за тоа требало да размислува пред да се одлучи на тој чин. Да било случајно удирање т.е. да го удрил само еднаш несакајќи - и да се оправда човекот. Но, очигледно тоа не било случај. Тој со повеќе удари предизвикал смрт кај момчето. А тоа секако не е без намера. Во контекст на ова (што вели Myway), што носи секундата неможе цел живот, ми текна за еден настан кој се случи во далечната ’81 (или беше ’82 незнам точно). Имено, тогаш сеуште беше во изградба зградата на МРТВ и од нејзиниот 14-ти спрат се фрли еден мој познаник (заедно бевме на истражувачка акција). Кога после неколку дена заедно со мојот цимер миневме покрај зградата, гласно се запрашав: „Како ли му било додека паѓал надоле? Што ли размислувал во тие последни неколку секунди?“ А мојот цимер ми одговори: „Ма, сигурно се предомислил и се покајал!“ Но, враќање нема. Како и во овој случај. |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |