IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Припадник на МВР претепа момче до смрт
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Припадник на МВР претепа момче до смрт

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 29>
Автор
Порака
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 03:24
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Кој прикрива докази....јас ли ?
Па според КЗ на МК кривично дело прави екипата за која ТИ гласаше . На кого да му го кажам тоа шо јас го знам...на Јанкуловска ли? Па она знае повеќе од мене бре . Кога ќе се помириш со фактот дека дпмне е багра на 21 век и дека такви како тебе се виновни за неспроведување на закон оти даваат поддршка на корумпирани душевадници .

Ај молимте во интерес на вистината покажи т.е. цитирај го делот каде констатираше дека сум `напунил гаќи`

Па ти прикриваш, ти сам кажа дека знаеш некои работи, работи кои јас до сега ни во весници ни на тв сум ги сретнал, а и овде на форумот, никој не те тепаше по уста тоа да го збориш.
Па фала богу доколку имаш некои сознанија кои ќе помогнат   во расветлување на некој случај дека треба да ги пријавиш.

Ај ќе ти признаам, ние сме багра кои сме гласале за вмро, ама мнозинство багра, тоа не го заборавај, на 5-6 последователни избори, 100 % ферски во демократска атмосфера ја победуваме небаграта на избраздениот која што ти и таквите како тебе ја подржуваат.

Ако не ти се свиѓа, подигни револуција, сруши ја актуелната власт, и со твоите истомисленици направи си власт по желба.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 12:56
Мнооогу си глупав....пет пати исто пишувам и никако да разбереш дека не сум јас тој шо прикрива туку МВР на чело со Јанкуловска се тие којшто прикриваат докази впрочем они пробаа да го прикријат убиството на Нешковски во целост па сите ние бевме сведоци како портпаролот ја лажеше јавноста дека немаат информации за такво убиство и тоа цели 48 часа за покасно да сватат дека има доволно сведоци и дека е невозможно да се прикрие .

Информациите не се ексклузивни АМА ТИ никогаш нема да ги сретнеш на Шител и истаната корумпирана новинарска фела така да прошири ги видиците малку добро би ти дошло.

Не читаш добро !
Јас напишав дека дпмне е багра на 21 век А не оние шо гласале за нив !
Е сеа за мнозинството кој гласале за дпмне не сум сигурен а за 100% фер избори ако може некој да ми објасни како тоа ДУИ има повеќе гласови во Штип од Љубе , Љубчо и Стојанче заедно.
Тие граѓани кој шо земаа по една иљадарка за да гласаат за дпмне и ја запечатија судбината на Македонија .
Шеста управа во целост е ставена во служба на партијата особено службата за прислушкување на тел.разговори.

Зекси ти си едно малецко глупаво изманипулирано неинформирано продадено македонче .

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 18:14

Originally posted by BelindaMill BelindaMill напиша:

Не само живи луѓе што ќе јадиме, туку ДОЛГА Е РАКАТА НА СДСМ ...
    </span>

Овие пароли за демонстрации, револуции и рушења на демократски избрани власти ме потсетуваат на настаните во Русија во 1991 година и обидот за државен удар на Комунистичката партија. Ама народот таму и покажа на таа партија каде и е местото.

Не ми е јасно како некои луѓе не сфаќаат дека малцинството не е тоа што одлучува за тоа кој ќе е на власт во демократските земји, па се закануваат со државни удари, со замена на власт и долги раце.

А од друга страна се говори за сегашна диктатура.

Следно што е? Втора Октомвриска револуција и изгревање на "светлата социјалистичка зора?!"
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 19:58
Originally posted by Македон Македон напиша:

Не ми е јасно како некои луѓе не сфаќаат дека малцинството не е тоа што одлучува за тоа кој ќе е на власт во демократските земји, па се закануваат со државни удари, со замена на власт и долги раце.

А од друга страна се говори за сегашна диктатура.

Следно што е? Втора Октомвриска револуција и изгревање на "светлата социјалистичка зора?!"

Зен,

читај што пишува Македон, читај и учи, а не да лупаш по форумиве и да навредуваш луѓе, за некакви си багри, купени за иљада денари и сл. глупости.

Македон,

филмот за втора октомвриска, поединци тука на форумот а и ван него нема да го гледаат уште многу долг период, а можеби и никогаш повеќе. Можат само да сонуваат.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 20:04
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Зен,

читај што пишува Македон, читај и учи, а не да лупаш по форумиве и да навредуваш луѓе, за некакви си багри, купени за иљада денари и сл. глупости.

Немој ти да ми кажуваш од кого да учам.

Ако сакаш нешто да ми кажеш ЦИТИРАЈ го мојот текст и кажи каде грешам , така функционира форумот .
Овака ме вадиш од контекст и си надвор од тема.

Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2011 во 11:30
Велот на Демократијата,не функционира во вакви Вукојебински општества,затоа произлегуваат и такви ставови,односно чувство на Узурпирање и робови.

Ако има демократија во вистинска смисла на зборот,нема да има Малтретирање и убивање од припадници на полицијата,кои за жал се далеку од едни демократски принципи,каде се ПЛАТЕНИ од парите на народот за да служат за негова безбедност,а не за безбедност на Вождот и убивање на неговите Сопартијци и послушници.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2011 во 18:17
Ух, луѓе, добро е. ух
Месецов ептен бев загрижен!загриженост
Не ми испаѓаа од глава постовиве на нашето Белинде!љубов
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

Во Октомври ќе ви направиме демонстрации со 300,000 луѓе.

Е?изненадување
Ај, не заебавај!намигнување А на кој датум?

... За еден месец ние од СДСМ ќе дојдеме на власт, ние ќе формираме влада со сите други партии. ...

Чекај, пред малку рече за еден месец ќе има демонстрации. А сега велиш дека ќе сте ја освоеле власта! Дали тоа значи со државен удар ќе дојдете до власт?

Р.Ѕ. Знае ли некој каде ни’ отиде девојчево? Дојде на форумов, прочкрта - прочкрта нешто и ... ја снема! Некако ми е шубе, нема кој да не’ засмејува!
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2011 во 22:28
Мене ми е шубе оти се засмејуваш на овака сериозни теми ама од друга страна па кој сум јас да судам за нечиј настран хумор .

п.с. Денес имаше судење , Спасов рекол дека не го убил Нешковски а и сведок кажал дека убиецот бил повисок од Спасов и со црна коса и тетоважа на едно рамо....
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2011 во 23:51

Мене ми е шубе оти се засмејуваш на овака сериозни теми ама од друга страна па кој сум јас да судам за нечиј настран хумор .

п.с. Денес имаше судење , Спасов рекол дека не го убил Нешковски а и сведок кажал дека убиецот бил повисок од Спасов и со црна коса и тетоважа на едно рамо....

Од шо се разбираш ти бе.Пули се во Никола Груевски, вистински патриот и љубител на народот, тој само ни е спасот.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2011 во 15:35

Ух, луѓе, добро е. ух
Месецов ептен бев загрижен!загриженост
Не ми испаѓаа од глава постовиве на нашето Белинде!љубов

Во Октомври ќе ви направиме демонстрации со 300,000 луѓе.

Е?изненадување
Ај, не заебавај!намигнување А на кој датум?

... За еден месец ние од СДСМ ќе дојдеме на власт, ние ќе формираме влада со сите други партии. ...

Чекај, пред малку рече за еден месец ќе има демонстрации. А сега велиш дека ќе сте ја освоеле власта! Дали тоа значи со државен удар ќе дојдете до власт?

Р.Ѕ. Знае ли некој каде ни’ отиде девојчево? Дојде на форумов, прочкрта - прочкрта нешто и ... ја снема! Некако ми е шубе, нема кој да не’ засмејува!

daaaaa.....kolku se smeev na prvite nejzini postovi...od togas ne mi ni tekna da procitam nesto....bitno ziv cirkus bese devojceto...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2011 во 15:43
Баш ме интересира како ќе излезе сета оваа ситуација..Жално е и за момчето кое го загуби животот, жално е и за припадникот на МВР кој дали поради несмислен начин го предизвикал дејството или пак воопшто и не е тој причината за смртта..Битно и неговиот живот сега е пекол. Многу луѓе патат во овој случај, и од едната и од другата страна.
Што носи секундата некогаш ни целиот живот не може да ти донеси..тага

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2011 во 01:27
...shto se dobiva vo ovaa zemja za ...lazno svedochenje?

Сведок тврди: „Тигарот“ Спасов не го уби Мартин

..ili prashanjeto e glupavo,збунетост...do tolku shto,..tuka nekoj i ke ubie nekoj ,...pa nikomu nishto,

...a ja , pa za ..... lazno svedochenje!!

....mozebi...kumstvo! смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2011 во 18:50
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Баш ме интересира како ќе излезе сета оваа ситуација..Жално е и за момчето кое го загуби животот, жално е и за припадникот на МВР кој дали поради несмислен начин го предизвикал дејството или пак воопшто и не е тој причината за смртта..Битно и неговиот живот сега е пекол. Многу луѓе патат во овој случај, и од едната и од другата страна.
Што носи секундата некогаш ни целиот живот не може да ти донеси..тага
да не треба да го жалиме сега случајно дотичниот?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2011 во 10:01

Мене ми е шубе оти се засмејуваш на овака сериозни теми ама од друга страна па кој сум јас да судам за нечиј настран хумор . ...

Ни на крај памет не помислив да се шегувам со предметот на оваа тема т.е. со смртта на Нешковски. Но, бидејќи цитираните постови беа на оваа тема, логички би било истите да се постават овде.
А што се однесува до обвинетиот, мора да сноси казна за стореното дело. Да, сега можеби тој се кае, можеби и неговиот живот е пекол, но за тоа требало да размислува пред да се одлучи на тој чин. Да било случајно удирање т.е. да го удрил само еднаш несакајќи - и да се оправда човекот. Но, очигледно тоа не било случај. Тој со повеќе удари предизвикал смрт кај момчето. А тоа секако не е без намера.
Во контекст на ова (што вели Myway), што носи секундата неможе цел живот, ми текна за еден настан кој се случи во далечната ’81 (или беше ’82 незнам точно).
Имено, тогаш сеуште беше во изградба зградата на МРТВ и од нејзиниот 14-ти спрат се фрли еден мој познаник (заедно бевме на истражувачка акција). Кога после неколку дена заедно со мојот цимер миневме покрај зградата, гласно се запрашав: „Како ли му било додека паѓал надоле? Што ли размислувал во тие последни неколку секунди?“ А мојот цимер ми одговори: „Ма, сигурно се предомислил и се покајал!“ Но, враќање нема. Како и во овој случај.

Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.