![]() |
|
Прашај ме прашам те? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 34> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam
odis li cesto na zabavi ?
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
ludo se zabavljam., nemam vreme ni za na pazar da odam
kade pazaruvate ., vo sokakmarket ili napazar |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
vo tineks najceso
![]() se cenkas li na pazar ?
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Никогаш не сум се ценкал
Што има за ручек ? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Riba(pastrmka)
Omilena marka avtomobil? Изменето од panter123 - 03.Ноември.2011 во 17:46 |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ххаха... ти шо викаш
![]() ![]() Колку пати си бил на пелистер? |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
samo ednas planiras da go prodolzis obrazovanieto posle zavrsuvanjeto na srednoto? |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ne... ne e ova za mene prasanje
sto rucavte denes?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
pecurki so palenta i kiselo mleko omilena torta, kolaci koi cesto gi prigotvuvash? Изменето од panter123 - 08.Декември.2011 во 20:25 |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ne pravam po vtor pat jas cesto...
veceravte?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
ne dali veceras ili pak ja preskoknuvas vecerata(i ako ne e tajna sto imas na menito za vecera) |
|
![]() |
|
koga kako...vecerva ovosje...mandarini
sami pravevte rucek denes?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
ne dali prigotvuvas misirka za Bozik? |
|
![]() |
|
ne
koga ja ukrasuvate elkata za nova godina?
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |