|
Крзно (природно, вештачко), модни додадоци... |
Внеси реплика | страница 123 41> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Септември.2011 во 17:18 |
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve edna tema i od mene :)
Mnogu sakam krzneni raboti, no onie koi shto se izraboteni od veshtachko krzno. Nekoi smetaat deka ne treba da se nosi nitu prirodno nitu veshtachko krzno, no jas smetam deka se shto ne pravi da se chuvstvuvame ubavo, treba da go nosime. Kazete go vashiot stav okolu krznoto i stavete po nekoja fotografija od vashe omileno parche. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas kje stavam prva
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evangeline,bravo za temata Da bidam iskrena i jas razmisluvav za vakva tema,ama ti beshe pobrza:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna koleshka se vrati od Istanbul denes, pa se faleshe deka povtorno se namalila cenata na krznenite i koznite raboti vo Turcija. Toa mi beshe povod da ja otvoram temata. Se nadevam deka kje pobudi interes :))
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam deka sekoja sovremena zhena ima po neshto krzneno vo svojot plakar:) Jas lichno gi obozhavam krznenite modni dodatoci,gi imam nekolku Изменето од Valerija - 28.Ноември.2017 во 12:44 |
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubitel na veshtackoto krzno si Valerija? Ili povekje go sakash prirodnoto? :)
Imam edno kratno jakniche (ne mnogu pufkasto) na koe bukvalno dushata mu ja izvadiv i smetam deka ni vo slednite 5 godini ne bi se otkazala od nego. Vaka neshto izgleda, samo povekje nakaj kafeno e :) |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povekje go sakam prirodnoto krzno,evangelineshto ne znachi deka ne bi nosela i veshtachko,no pogolem ljubitel sum na prirodnoto:) |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |