|
''Плејбој'' во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кали, не ни се мешај во машки теми... Супер си е Здравкица, што и фали? Само што никоја не сака да се слика за Плејбој од познативе девојки во МК.
Треба темава да ја преименуваме во ,,Кого сакате да видите во македонскиот Плејбој?,,...
Викторија Лоба
Изменето од LiDivio - 10.Октомври.2011 во 08:22 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала богу се баталив од него...Не знам кој следен од нив ќе го јаде...
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од атер за Катја Деде би ја вадел Грција од криза
Инаку од она што читкав...Одлична е PLAYLIFE сторијата... Ксметот ми остана да си го јадам од нив Да не спамирам јас овде Изменето од Орка - 01.Ноември.2011 во 19:59 |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плејбој купувам доколку во него има македонка. Во спротивно чекам да го стават на нет па да го прочитам онлајн.
Од девојките кои досега се појавија ми се допаѓаат Александра Накова и Елизабета Симоновска (одлична фото галерија од Наке Батев, и асистент на фотографија Ивана Батев). Од текстовите, интервјуто со Игор Џамбазов на 10 страници и текстот за ноќниот живот во Косово. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море каква Грција каква Деде...Касија Даниш сега ќе си ја сакам Интересно интервју со Марјан Георгиевски...Девојка немал,во друга врска бил.Не е обратен де
Писмана,стандард да си рече човек кај отишол светов
Добар репорт за диамантите...
Ме плаши ова ќе станам прибирлив
И одлично ретро интервју на Стивен Џобс...Некои луѓе се раѓаат со визија.
Од дистанца на дваесет и шест години,тој јасно знаел каде ќе биде денес светот Изменето од Орка - 08.Декември.2011 во 22:44 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо посебно ко за новогодишен број,барем за читање и мој вкус. Може ќе соберам воља за ретро интервјуто со Френк Синатра. Околу симпатиите ќе си останам на Касија Даниш...Кој ќе оди сега до Бразил(таму се направени фотографиите) за Ирис Мулеј Изменето од Орка - 24.Декември.2011 во 18:04 |
|
jordanloko
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некой да продава половни или нови македонски PLAYBOY?
за контакт е-майл или лична порака |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Да не пребарувам сега...Но во еден број имаше акција од редакцијата, за продажба на пакет од застарени три броја по поевтина цена... Јави си се таму најубаво. |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Текстов не се однесува на списанието во Македонија, туку за моделите на Playboy. Зборува за тоа дека иако стигнале на насловната страна и финансиски привремено ќариле моделите, не мал број од нив завршиле во рубриката „жална вест„.
Проклетството на плејбоевите зајачици (српски) Изменето од Majkl - 17.Јануари.2012 во 14:27 |
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Totalno sranje e Makedonskiot plejboj..bar mislam na prviot broj so Karolina sto go kupiv..Da se razbereme,jas ne ni ocekuvav da go vidam Kurolinceto nase ko od mama rodena (neli mama uste ne ja pusta)..ama toa sto go vidov,bese SRAMNA GROTESKA,i navreda za sekoj ljubitel na PLAYBOY...bidejkiznam deka Kurolinata ima stilist,onaa sestra i na None po visina..Caci Pakos(t)ka,moram daja prasam..sto bese fintata so dvata para gakji na Kurolinata,i na 2 sliki dva para gradnici-(eden vrz drug???)...Se do Makedonskovo izdanie mislev deka celta na PLAYBOY e da gi soblece ubavite zeni,a ne da im oblece po nekolku para g`sti....Bogami prviot broj ne vredese ni za 50,a kamoli za 250 denari!
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |