|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 41> |
Автор | ||
Alex1970
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Malezijcite se mnogu gostoprimlivi lugi i mnogu ja pochituvaat tradicijata...no najmnogu me iznenadi ubavinata na Petronas towers vo Kuala Lumpur i ushte nekolku delovi od glavniot grad kako shto se China Town, Britanskiot ploshtad ...
Изменето од Alex1970 - 28.Октомври.2011 во 16:28 |
||
Alex1970
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имајќи во предвид дека кај нас традицијата се одржува на стаклени нозе,јасно е дека токму тоа е твојот прв и најсилен впечаток покрај убавините што си ги видел.
Што да кажам...блазе си ти и.....и .....и мислам дека нема да чекам до утре,ќе кажам сега каде сакам да одам на следно патување.... Во Малезија |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Alex1970
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Alex1970
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako sakate instantno da otidete vo samadi, togash otidete do Grand Canyon
Toa ne se opishuva so zborovi, nitu mozhe da se prikazhe na fotografii... treba lichno da se vidi. Prviot pogled na nego kje vi go sopre umot kako shto nema toa da go napravi nitu edna meditacija. Instantno ! I nema nikogash da go zaboravite. Ako sakate da ja videite gradinata kade stho se igral Bog dodeka razmisluval kako da go kreira Svetov , togash pojdete tamu... tamu kje ja vidite i Mesechinata i Mars i Adot i Rajot i sekoja Bozhja ili chovekova mechta. Изменето од Messenger - 18.Ноември.2011 во 23:48 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ke si se drzam jas do....matka-ta! ...kakov grand ,..kakov skywalk te spopal?! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve ,..vamu sakam da odam:....bukvalno,..mislam!
Изменето од brza - 26.Ноември.2011 во 17:37 |
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili vamu:
http://www.youtube.com/watch?v=da3OccOoAWY&feature=grec_index ..ama ova mi lichi kako za,...''kukavici''! Изменето од brza - 26.Ноември.2011 во 18:08 |
||
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pak mi se odi vo Erusalim..ednas sakav da odam ,nisto ne ispadna, sega pak mi se odi
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kupi si 5-16 para obuvki, daleku e pesh da odis do tamu... pored koli, avtobusi, avioni... kje odela... ccc... |
||
Incredible Blue
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во последно време имам се поголема желба да ја посетам Холандија, па се надевам ќе ми се укаже некогаш прилика
Инаку би сакала некогаш да отидам и по на север во Данска, Шведска, Норвешка |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sledna destinacija..... naskoro
|
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |