![]() |
|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 40> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tribute to Charles Lloyd За да смееш да бидеш луд треба да имаш кредит тоа е тешко достижна титула и уште никој до неа на стигнал возејќи по автопатот ВујкоВладика Да си луд, тоа значи да си смисол сам по себе тоа е пофалба на вредноста кастрација на глупоста идентификација со креацијата трансформација на сегашноста во вечност Mozzart е луд Van Gogh е луд Einstein е луд Shekspeare е луд Beethoven е луд Che Guevara е луд Tarantino е луд Mahatma Gandhi е луд Bukowski е луд Da Vinci е луд Frank Sinatra е луд Woody Alen е луд Dostoevski е луд Mickey Mouse е луд Mandela е луд Cesar е луд John Lennon е луд Andy Warhol е луд Petar Pan е луд Kristofer Kolumbo е луд David Bowie е луд Galilej e lud Sait Baba е луд Hans Kristijan Andersen е луд Marfy е луд Tito е луд Romeo od Julia е луд Maurice Ravel е луд Charlie Lloyd е луд 21 Октомври 2011 Изменето од kejt-d-grejt - 25.Октомври.2011 во 19:41 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ali Riza e lud
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
lud ., dali pa nagagjam ili pa pogagjam.,
lud., sigurno ne podolu dva od lud., ludo ludosti lupam od limbusot lud.,i ., sigurno sekogash samo lud.,i., dvajca dovolni se dotuka ludo levitaciono l,a droite l,amitie ludite sekogash se razbiraat megjusebe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
минато време молам ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
i ja sakam
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pa dobro, ako ti velis taka...
![]() Постелата Раѓајќи ме, вљубено ги зачува во себе отпечатокот од моето тело, заштитата што се викаше топлина и сонливиот здив (неизвалкан од навредливото присуство на Colgate) Тагуваше по мене тагував и јас како војник што ја остава во солзи својата сакана на перонот Ја слушав уште некое време додека ја лапнував четката за заби но со последниот плисок ладна вода врз моето лице, замолкна умираше и јас околу тоа ништо не можев да сторам а и не сакав Ѝ пријдов за да се збогуваме ја покрив со тенка прекривка ѝ ги измазнив рабовите но таа беше тивка и навредена од моето лицемерие -Околу мене се ширеше вештачки Bulgari нашиот заеднички мирис се срамев да го покажам пред светот. |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
pokraj ovoa crcorenje
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i jas taka si gi falam moite drugarcinja
duri i koga nestoto e prosecno ![]() milion gushki za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
akoj toa tamu prosechno za mojata senka ., da go zatepam
![]() e bash za inaet na tebe ., milion i edna plus ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Кејти, мор’, кокошко една
![]() ![]() ![]() И ќе си пишуваме (ти) стихчиња ![]() ![]() ![]() Како беше: Кој овде не полуди, тој не е нормален!!! ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
ти благодарам кокош, што намина да ме гушнеш
намини пак ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |