![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 437438439440441 563> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ќе го помачам додека си ја исполни желбата
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
za maka sme rodeni
ako deteto ja dobie igrackata mn. lesno togas taa ima mala vrednost ama ako e mn. tesko da ja dobie toa ke se otkaze pa nema da ima vrednost a site sme deca vo dusa bi i pomognal da gi odvrze cevlickite |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
би го потсетила да помине на рингишпил
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
bi mu podaril maica so kratki rakavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke mu svaram ubavo kafence i me mu kazam nesto Изменето од vivi1 - 14.Октомври.2011 во 14:20 |
|
vivi
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
pi ja pokanil na kino, da go gledame filmot My Week with Marilyn
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
prifakam se razbira, a posle odime na topol caj i muabet za filmot |
|
vivi
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
bi i napravila ubava frizura
![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
edna masaza po grbot...taka
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
би ја затворил една недела во домашен притвор со лаптоп да се шета од соба в соба
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Bi mu podarila edna dobra kniga - Lavirint - od Elen Vajt
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Само би ја
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
kafe..
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 437438439440441 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |