|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku e ubava ulogatta ne mesija...
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pustiv nekoja solzicka... t.e. stegav ama samite padnaa... si davam fora pet minuti da soberam sili i odam... u ku*ac
|
|
Indurain
Сениор Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу..многу плачам.......
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес плачев и ми се расипа цела шминка па морав да се шминкам повторно за да изгледам тип топ на работа
Но некако тажни чувства ме обземаа и стварно се расплакав. Точно е тоа дека јас сум една од тие кои постојано ја критикуваат Македонија, но последниве денови ми се насобра нервоза од колешките од Грција и Бугарија и срце ме боле кога ги слушам како Македонија била дел од нивната територија, аман веке Од друга страна, толку многу нации во светот немаат слушнато за Македонија и поима немаат каде се наоѓа Македонија па постојано ме потпрашуваат Не знам зошто ама и во моментов ми се плаче, изгледа стварно сум многу осетливо дете |
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно многу ми се плаче а не си дозволувам... па затоа ми се тресе цело тело и ми се лоши. Целата сум возбудена и во болка... Си слушам една песничка која малку успева да ме смири и дишам длабоко... И само една реченица имам во глава: ДИШИ ДЛАБОКО!!!
|
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iii placka bila
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа голема плачка сум
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ексзи... ох душичка
несвесно терам, ама кога нешто не ми одговара лесно ми излегуваат солзи, иако лесно се справувам со стрес и нерзови... |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам аеродроми и испраќања. Мислев дека нема да пуштам солза... се дур не си тргнаа. Абе ќе се скифлосам плачејќи. Ами ајт, до Јуни ќе се стрпам
Изменето од ekszi88 - 18.Октомври.2011 во 11:04 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да заплачеш и да бидеш тажна за тоа.....
Можеш да згрешиш и да направиш нешто поинаку.... Можеш да паднеш....но никако не смееш да останеш долу.... |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утринска доза...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш солзите се повредни од насмевката,
можете да се насмеете пред секој, но можете да плачете само пред оние кои ви значат. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу можат да ти го допрат окото,но само еден/а може да ти го допре срцето...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |