![]() |
|
Дечко од клас |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Јули.2006 во 12:42 |
vrska so nekoj od klas-da ili ne?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зашто да не... зар ке ги делиме лугето блиски, пријатели под дифолт, од маало, од школо од клас..
Нема врска ти се допага со срека нека ви е... |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
da be , zashto da ne...
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
imas takvo iskustvo ivana?
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ti Blue?
|
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
e da moze do klasot da bilo.. hmmmm a jas...cekaj da razmislam...NE
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Vo mojot klas imase samo zenski, taka da, i da sakav, ne mozev decko od klas da si fatam!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
nema mislenje blue..ili imalo ili nemalo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
decko - ne, definitivno, se zamisliv samo dali imalo nesto incidentno - kiss miss ;) breee ama si stroga
![]() |
|
![]() |
|
hheehhehhe abe denes sum taka..secam na prva...znaci nemalo ni kiss miss...
sea i mene me zamisli....ama nemalo!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() cekaj da go prelistam cel klas u glava.... nemav simpatija , ama imav favorit dete....
ti? za kogo beshe u pink faza moja blue
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() za vreme na eksk*rzijata mi se cini vo treta bese epten mi se usladi edno detence - Jovce :)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kako ne sum znaela porano....pppfff
hehehhehe
interesno interesno
![]() i ... did they lived happily ever after?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |