|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 635> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i od mene
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreken rodenden,....iako, nema bash, na koj!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreken rodenden,danichke,...........mnogu ljubov vo idnina, kako i dosega,.....! Изменето од brza - 27.Јули.2006 во 02:38 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken Rodenden Dana
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken rodenden dana srce, mnogu sreka ljubov i zdravje i neka sekoja zelba so ja mectaes da ti se ispolni vo del od sekundata... Mwwwaaa!!!! luv you
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иако не те познавам лично а и слабо од форумов... сепак...
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ДАНА!!! И ти посакувам СИТЕ желби да ти се исполнат... (Па затоа внимавај и добро БИРАЈ што посакуваш) Најискрено, bejbi... |
|
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE NAJDOBRO !!!!!!!!!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДАНА мила овие 365 дена почнувајки од овој прекрасен ден, нека ми ти бидат најмили, најмирни, најсакани, најпосакувани и добиени цели и многу здравје и среќа..
СРЕКЕН МИ ТИ РОДЕНДЕН МИЛА ти посакувам се најубаво |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreken rodenden Dana
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dana.. mila da SREKEN RODENDEN ..... da ti izobiluva sekojdnevieto so razni sitnici koi kje ti go pravate sekoj den za pamtenje!
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ДАНИ УБАВИЦЕ СЛАТКА!!!
I WISH YOU LOVE LOVE LOVE LOVE LOOVE !!!!
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAPPY BIRTHDAY!!!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala vi mnogu srcinja moi!! E bas me iznenadivte!
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dana...kako si go pominuvash denov mila?
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |