![]() |
|
Ајде да играме личноста под мене. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 293294295296297 321> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so tebe...
![]() lpm...Saka palacinki ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
да
![]() лпм. чита ли книги
![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Da(poveke strucna literatura)
lpm saka da gotvi? |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
не баш
ЛПМ беше на виноскоп? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
za zal ne, iako sakav da bidam
lpm pocna so kolokviumite? |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
за некоја недела
![]() ЛПМ каква боја ти се чорапите ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
momentalno tie sto gi nosam se sivi
![]() lpm koj film go gledase posleden |
|
![]() |
|
Miss Gongeniality
ЛМП заврши со зимници? |
|
|
![]() |
|
doprva pocnuvame
![]() ![]() lpm dali letovo si pomina ubavo na odmor? |
|
![]() |
|
не ни бев на одмор
![]() ЛМП се грее на парно |
|
|
![]() |
|
ne, na pecka(Sanic nemoj da bides tazna, vgodina ke zamines i ke si pomines prekrasno, dokolku zimovo imas moznost poseti nekoj od nasive zimski centri.
lpm sto preferira poveke more ili planina, i koja destinacija ima zelba da ja poseti vo idnina? Изменето од panter123 - 10.Октомври.2011 во 22:01 |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
lete more a vo zima planina
![]() LPM ima li deca? |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Нема ...
ЛПМ напишала ли роман? |
|
![]() |
|
ne
lpm studira, raboti? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 293294295296297 321> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |