|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 32> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam mojot decko znae i za mene
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите се многу подобри готвачи од жените
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleee...abe vie restoran ke pravite ...pffff...eve imam degustatori,glavni govaci,sporedni gotvaci...gosti kup ne ima...uf uf...mi potekoa ligi...nego ...kelner..daj menito ...treba nekoja zabava vaka da praime ..posle jadenje i desert ke si smrkneme po nekoe koktelce ili sampanj a moze i belo vince....i posle truppp...pa ke go tovime batt's so soveti i vezbi...kutriot batt's ....nego mene mi se prijade gibanica i ajvar so sirenceee...uf uf mi potekoa ligi.sega ke ja davam baba..oti nikoj ne se nudi da mi spremi nesto ...
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite se podobri gotvaci nego mazite. Potocno kaj mene takov e slucajot.
Mojot specijalitet e polnet oktopod:))))
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka mazite se podobri gotvaci od zenite bidejki gotvat retko i koga gotvat seta ljubov ja prenesuvaat na hranata vo toj moment.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум многу добар, ама за јадење не за готвење
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve zgotviv... ima za site
Изменето од ivana - 26.Јули.2006 во 12:32 |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Давај рецепт секси |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иванааааааааа, па нели ти реков да почекаш да узреат лимоните
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zna, rece ...ama i vaka e vkusno mil K koga piesh od moja slamka
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммммм слатко, слатко
|
|
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako profesionalen" k*rvar" kuvar djbe ne drzime meana ili pestoran
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam da napravam po nesto ama koga sum na odmor i onaka ko za cudo sto sum gledal po kampovanja kako se gotvi odma mi vleguva vo glava , ke naflram taka na baftana i izleguva prekrasen specijalitet
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ribari
Нов член Регистриран: 14.Јули.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za gotvenje sum prva klasa gotvam se samo neme biduva za torti i kolaci- dojdete na rucek kese uverite 100 % garancia i kvalitetprobaj pake vidis
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |