|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 266> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, na hauba ke go kacime, abe nema da znae kaj se naoga... U sendvic megu nas, hahaaa....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne so tolkavi pozadi mene mete ke vidi
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe, i drugari ima so nego, na niv so ke im praime, a??
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEGAJ METLACU SO GOLEM NOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa...eden po eden..da ne ni dojde mnogu,a??? mene bogami ke mi dojde nemam kondicija bas sega. laki dostaaaaaaa
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe, piojana rabota nie dve..
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More, aj laki da go fatime i da go vrzeme, aa??
Изменето од Dana - 26.Јули.2006 во 02:26 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da kidame dok ne ne krenale na kloci i da butame eden po eden vo gepek laki ni upropastuvas zurka so golemite bukvi...
aj cao
|
|
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEGAJ LAKI!!!!!!!!!!!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e ova silovanja jebi ga , sramota so e ova , mene me nema i odma silvanje , aj anasana
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе немојте женски така мнооогу од ум ќе го извајте Лаки па еве гледате... си бега... пи*лак... или грешам???
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e toa piclak , ne go razbiram smerot na muabetot , zaebancijava de
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe, malce tepanje vreme, da ubieme dosada de..
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be plasete ne nas sto ne poznavate , ne novite da
gi plasite
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |