IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Припадник на МВР претепа момче до смрт
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Припадник на МВР претепа момче до смрт

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 29>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2011 во 20:29
Originally posted by BelindaMill BelindaMill напиша:

Повторно протести за Мартин

Абе готови сте вмровчиња.

Во Октомври ќе ви направиме демонстрации со 300,000 луѓе.

ДУИ ќе ви излезе од коалицијата заради попушот.

За еден месец ние од СДСМ ќе дојдеме на власт, ние ќе формираме влада со сите други партии.

Прво ќе го накачиме стандардот на 50 евра дневно, а вмровци ќе ги заменат местата со чесните луѓе што скапуваат во Шутка и Идризово од нивната диктатура. Не само живи луѓе што ќе јадиме, туку ДОЛГА Е РАКАТА НА СДСМ ...

Добар обид нема што.Само оние кои долго читаат на форумов препознаваат нешто познатонамигнување
Кон врв
BelindaMill Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BelindaMill Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2011 во 21:55
Абе више ќе пукнам кубење%20коса (нема сликиче за пукање на овој идивиди форум па си стаив кубење коса).

Не` изработија Гвујо и Аљи пак !%^$ изнервираност

И оставките на Беџети и другите албанци, а и оставката на Јаневска е договорена и наместена работа - лага големаааа.
Денеска Гвујо на Латасвизијата саде пофални зборови за Јаневска кажуеше - многу убаво си ја подготвила работата. А зошто си поднела тогаш оставка?

Затоа што не` возат Грујо и Аљи како што си сакаат, демек оставки паднаа, тензии, ова она - а цел народ, не само опозицијата, ќе патиме заради нивното возење.

Ах, за Златник - ова беше тема за Мартин - ама и за тоа почетното собирање пред Мајка Тереза беше не баш многубројно ко за почеток, ама не се откажуеме.
(а ти не ми се праи многу „неутрален“ кога штом го фалиш Грујота, се знае за кого си).

Од нашата филмска историја и филмот ИСТРЕЛ: „Другааар, борбата е тешка, ама ќе победиме.“
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2011 во 00:35

Абе више ќе пукнам кубење%20коса (нема сликиче за пукање на овој идивиди форум па си стаив кубење коса).
moree,...së ima tuka,...eve ti go moeto,.....na zaem, jasno.намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2011 во 09:38
Ај, админи, дозволете ми само уште овој оф топик пост на темава. молитва Ветувам ќе биде последен.намигнување

... Ах, за Златник ... ... (а ти не ми се прАи многу „неутрален“ кога штом го фалиш Грујота, се знае за кого си).

Нема што да се праАм. Ја сум неутрален. А со самото тоа и реален во однос на оценките кон поедини партии или лидери.
Што е (според мене) за фалење - го фалам. Што е за кудење - го кудам*. Ако прочиташ во некои мои неодамнешни пораки (од изминатиов месец), ќе видиш што пишував за Груевски. Верувам дека тогаш ќе го промениш твоето мислење за мојата партиска определеност.

* - кудење = напаѓање

За разлика од „Брза“, кој/а ти дава „сликиче“ со плукање и за кое можеш да платиш казна 50 евра за плукање на јавно место, јас еве ти давам токму тоа што го бараше. Се надевам нема многу често да го користиш. Барем не повеќе од 4 години!намигнување голема%20насмевка
Еве бирај, ова    или ова    или можеби ова 

Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2011 во 14:31
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Zosto be Gorazd777 trebase da se protestira po plostadi so denovi, so nedeli.Neli ke bese podobro taa mladina sto gubese vreme po nekakvi si protesti za nesto sto se slucilo vo Skopje a koj slucaj bese resen za 2-3 dena, da protestirase za podobar standard na studentite, na ucenicite, voopsto za mladite.Ne mozam da razberam protesti za nesto sto e reseno kako zakonot nalaga. Aj da slucajot ne bese resen, ama vaka zosto. Nekolku pati pominav kaj protestantite sto se sobiraa nekolku nedeli pred spomenikot na tereza, i vo razgovor so niv nieden ne znaese da objasni tocno zosto protestiraat.Kazuvaa policiska brutalnost imalo, ja im vikam pa vo komunizmot 100 pati poveke imase takva brutalnost zosto togas ne se protestirase, i pred slucajot so mladoto momce imalo slucki koga policiski pripadnik ke ubiel nekogo pa ne bilo taka so protesti.Ednostavno tie mladi deca bea izmanipulirani i iskooristeni od strana na politikata.

Младината губи време за штрајк со основана причина како страв дека може на секого да му се случи тоа шо му се случи на Нешковски. А кога некој го осудува или му се потсмева на тоа тогаш тој некој е во конфликт со здравиот разум.
Е сеа да ти помогнам да разбереш нешто...
Тоа шо МВР и Игор Спасов сакаат да го прикажат случајот како `убиство од небрежност` е држвавен криминал. ЗАТОА ШТО постои генеза на конфликт меѓу МАртин и МВР(побарај помош да ти го објансат ова)
Мартин Нешковски бил сведок на претепување на негов другар од страна на Алфите. Подоцна како сведок требало да се појави на суд и затоа од страна на Алфите противправно е приведен однесен на водно во обид физички да го вразумат ДВА пати пошто првиот пат оцениле дека било слабо и неуспрешно оти Мартин не се откажал.
И покрај тепањето Мартин се појавува на суд сведочи и еден од Алфите е напуштен од работа останатите се парично казнети.
Досието од тој судски случај ИСЧЕЗНУВА после убиството на МАртин ! Тоа дури и во Северна Кореа е тешко изводливо.
Значи случајот со убиството има ГЕНЕЗА , ПОВОД И МОТИВ тоа е нешто шо МВР и дпмне сакаат да го сокријат и тоа е срамно и болно .

Дури и комунистите до СФРЈ би им позавиделе на овие денешниве .
Само бугарски канаѓанец може да направи споредба дека во комунизмот имало 100 пати повеќе бруталност . Дури и сега да има 99 пати помалку сепак е многу за 21 век. Но некои луѓе едноставно со нивните фрустрации и комплекси не се во состојба реално и обејктивно да ја следат околината...тоа е тоа .

п.с. Во разговор со еден од протестантите навистина имаше такви кои незнаеа за што протестираат . Еве еден линк до таков случај.
http://youtu.be/JZ5j67b_K_4

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2011 во 14:49
...i ete mu na  kanadskiot bugarski ''makedonec'', edna pridobivka od toa ako go primat ...kaj shto samo 30 % (sprema nego)od lugjeto, sakale da vlezatда!

...tamu,...civil,... taka transparentno i krvnichki na ploshtad ubien megju milion lugje ,...od drzaven sluzbenik ,.... prosto ne e mozno!

...mislam mozno e da bide ubien ama,

...ako  na ubiecot glavata ne mu ''letne'',.... togash ima samata drzava da si go ''obere bostanot''!

....i si go ''bere''....duri i za ponevini raboti od ubistvo na civil,... od policaec nejzin.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2011 во 15:00
Аааа...Брза не би рекол `државен службеник` пошто дечкото не е архивар у катастар туку припадник на специјален тим за контратероризам во МВР обучен да убива со пари од Македонски даночници .
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 04:31
Е добро бе супер, еве Зен има нови докази дека навистина се случило нешто страшно.
Е сега, слободно да одиш во најблиската полициска станица, да им ги презентираш доказите, информирај ги медиумите, свикај пресс конференција, запознај ја јавноста во МК. Постирај на ФБ, вероватно имаш профил.
Ќе ја анимираш јавноста, има доволно анти владини медиуми кои ќе те подржат во тоа, мада мислам дека секој ќе ги објави.

Што овде си го губиш времето, овде ни јас ни никој не можеме да помогнеме да се реши случката.

Се надевам ќе пишеш во наредните денови што си направил, како си постапил да се истера правдата до крај.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 09:13

Е добро бе супер, еве Зен има нови докази дека навистина се случило нешто страшно.
Е сега, слободно да одиш во најблиската полициска станица, да им ги презентираш доказите, информирај ги медиумите, свикај пресс конференција, запознај ја јавноста во МК. Постирај на ФБ, вероватно имаш профил.
Ќе ја анимираш јавноста, има доволно анти владини медиуми кои ќе те подржат во тоа, мада мислам дека секој ќе ги објави.

Што овде си го губиш времето, овде ни јас ни никој не можеме да помогнеме да се реши случката.

Се надевам ќе пишеш во наредните денови што си направил, како си постапил да се истера правдата до крај.

Е да бе, па после ние да протестираме против убиството на Зенмастер!голема%20насмевка
Шегата настрана.
Навистина, во една цивилизирана држава се што е повеќе од примена на сила на јавно место за да се совлада некој осомничен при апсење (и тоа доколку дава отпор) е благо речено нечовечки.
Незнам, можеби лично би оправдал малку повеќе примена на сила доколку навистина постои основано сомнение дека тој сторил или знае нешто за некое кривично дело. Ама тоа се знае каде се прави. Но, сепак и тоа, просто кажано тепање, треба да биде со „усул“. Да не биде толку крвнички за да се убие човек. Независно какво дело направил. Тоа е тешко кривично дело и за сторителите треба да се одреди најстрога законска мерка.
Мислам, така би се одлучило во некоја демократска држава. А кај нас ... нека се живи пријателите*!

* - под пријатели мислам фаќање врски од секаков вид: пријатели, другари, комшии, роднини, сопартијци ...
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 12:38

Абе Зекси јас убаво ти кажав дека секој кој се потсмева на овој чин е во конфликт со здравиот разум А ти сега правиш пародија од мојот коментар АМА ако еве јас ќе ја задржам сериозноста на темата.

Ова не се нови докази , ова се стари докази само се прикриени од страна на МВР . Нема потреба да ја информирам најблиската П.С. пошто они веќе ги имаат доказите (слабо пратиш и многу глупо реплицираш и затоа мојот коментар изгледа ретардирано ама шо ќе правиш таа е )
Врв на се треба да ја `анимирам` јавноста . Не сум сигурен дека го разбираш значењето на овој поим.
Тој шо ти кажал дека има антивладини медиуми во МКД те прави будала , такво нешто нема ! Зарем ако ги викнам Шител и онаа бедна депресивна МТВ ќе го објават ова ?

Не е мое да ја терам правдата НО секогаш кога имам прилика посочувам кон виситната .

Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 16:07
Зен,

јас се надевав дека ќе направиш нешто корисно во твојот живот, а ти пред време си ги напунил гаќите.

Па баш затоа дека некој прикрива докази, бидејќи ти знаеш за тоа прикривање, должност ти е како на граѓанин на МК да го спречиш тоа во интерес на зедницата и во интерес на правдата.

Сигурен сум дека знаеш дека според КЗ на МК кривично дело е доколку прикриваш кривични дела.
А ти тоа го правиш по сопствено признавање.

Кога ако не сега ќе ти биде прилика да посочиш кон вистината.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 22:11
Ех...сеа ме погоди ептен . Па добро друже зекси не можеме сите храбро како тебе да се потпишеме како Бугари и да имаме 4 различни пасоши .

Не ми е јасно инаетов шо го тераш за пред кого ти е ?
Сваќаш ли дека правиш будала од сам себе или морам јас да ти го нацртам тоа ?
Ти никако не обраќаш внимание на веќе кажани работи па мора да ти се повторува .

Кој прикрива докази....јас ли ?
Па според КЗ на МК кривично дело прави екипата за која ТИ гласаше . На кого да му го кажам тоа шо јас го знам...на Јанкуловска ли? Па она знае повеќе од мене бре . Кога ќе се помириш со фактот дека дпмне е багра на 21 век и дека такви како тебе се виновни за неспроведување на закон оти даваат поддршка на корумпирани душевадници .

Ај молимте во интерес на вистината покажи т.е. цитирај го делот каде констатираше дека сум `напунил гаќи`
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 23:27
". Кога ќе се помириш со фактот дека дпмне е багра на 21 век и дека такви како тебе се виновни за неспроведување на закон оти даваат поддршка на корумпирани душевадници ."

..............................................................................................................

...ne e bash  za smeenje toa, ama ....газење%20од%20смеење
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 23:29
Originally posted by brza brza напиша:

". Кога ќе се помириш со фактот дека дпмне е багра на 21 век и дека такви како тебе се виновни за неспроведување на закон оти даваат поддршка на корумпирани душевадници ."

..............................................................................................................

...ne e bash  za smeenje toa, ama ....газење%20од%20смеење
....
ZA ZALLLLLLLLLLLLLLLLLплачење
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.