|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 266> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo colloseum. ma neeee...ne e nepristoen predlog, samo da ne sum edinstvena zena vo drustvo...
ajde so mene...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
first of all, jas bi sakala da te zapoznaam navistina, bidejki i taka i taka imame zaednicki prijateli (poznanici)...cetvrtok koloseum...nice
malku e dalecko od sega da se dogovorime cvrsto ama zvuci dobro !
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako idete, pazete sto praite, da nema neverstva, zasto posle mavam!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti macence malo ne tuku dirigiraj od tamu tuku vrakaj se da se zurkame !!! mjauuu
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve, uste malce, da si ja posuncam uste malce i ke se vratam.. Utrepana sum veke, pred 5 sabajle nemam legnato, a i gola setam, ic ne se oblakam a ovde e noke ladno, mrznam, sto odmor ke bese ova ebate..
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro be luge akj ste site be?????
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum ovde.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум тука
Добре дојде Дано љубов ...ишала ти текна... |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sum i jas :)
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka si mori Dano....
Pa 100 god ne sum te videl me zaboravi ti meme a? |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne lazi Zorane, Zorane, ti se javiv vo sabotata, ne li ti teknuva? Nate mila
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па кај си мила ти???
Не се ни јавуваш ни ми пишеш.. Како да не боли? |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ke te boli tebe dano gazeto samo da te nacekam na dance floor
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odmorot mi pomina niz magla.. Denje na plaza, noke do 6 sabajle u grad... Nisto ne pamtam
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |