|
Најдобар подарок од саканиот/саканата |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колку искрен коментар,значи не е битен подарокот туку гестот многу ни значи на нас жените. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не верувам Сум бил сведок на многу женски дебати, каде имаш изјави "Абе како можеше да ми купи таков парфем" |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
карта во еден правец за еден човек за некоја подалечна дестинација
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Генерално жените го ценат гестот,но не велам дека нема исклучоци како во наведениот пример. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Podarok...se misli predpostavuvam na nesto materijalno (me mrzi da citam od pocetok)...ne mi znaci mnogu materijalnoto ,no ete sekoj podarok od devojkata koja ja ljubam i sum so nejze mi e drag i bi mi bil drag, bez razlika sto i da mi podari, znaci mislela na mene ...najdrag podarok mi e da me saka i da me pocituva ...da postojam samo za nejze i ona za mene....pogolem podarok od ljubovta i nejzinite "decinja" za mene nema .....
|
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Неговото (не) слободно време посветено на мене!
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Поубав подарок од подарена љубов - нема. |
|||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |