|
Проценка |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека како битија не проценуваме лошо, туку колку си веруваме?
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И како гледаме на работите. Како ќе процениме дадена индивидуа во голема мера зависи и во кој момент самите ние се наоѓаме. Во фаза на депресија, речиси секоја индивидуа што ќе биде порасположена и посупоритивна ќе ја процениме како добра за нас (а може баш да биде обратно) . И обратно, кога сме екстатични, секој некој што малку ќе биде клапнат, ќе го процениме како намќор (може само да е уморен).
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е толку индивидуално. Можам денес некому да му кажам колку е прекрасен, а утре да му дадам еден прострелен намќорест поглед. Сите проценки се само субјективни и затоа не е пожелно секогаш да ги сфаќаме толку лично (убаво ми дојде ова и на мене како потсетување)
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se soglasuvam deka ne treba rabotite da gi sfakjame lichno. Ama toa ne mu se dopagja na nasheto ego |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа тоа его веќе... преку таквото... А си лепам па јас се што ќе ми се рече Сеуште...
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde...
Procenki,kalkulacii,predviduvanja i Baba Vangja... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aje ne tuku laj, pa ti ako ne procenuvas, ne znam koj drug
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imaednaprikaznazaoniestonikogasnesezaebale.mozebinekogaskeimamraspolozbadajaistipkamsorazdelokmegjuzborovi
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da ne te mrzi space da stisnes slucajno? Si gi napnav ocite.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne e od mrza...toa e so namera....procenil deka ke sakame da go chitame i so takvo pishuvanje...
inaku da ne sum off od temata pa da me izbrishat.... izgledot e nebiten .... ne veruvam na prviot vpechatok....velat deka e biten...no vo posledno vreme e nekako precenet...bidejki lugeto nauchija da doagaat spremni na procenka...da glumat deka se neshto shto ne se...i za kraj se obiduvam da nemam predrasudi kon nikogo..... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нова шема е да се употребува повисока состојба на свест при проценка и добивање првични информации за одередена личност е тоа- како ја чувствуваш, со која боја и зрачи Аурата Размена на информации на енергетско ниво, тоа де т.н Шесто Сетило,
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |