![]() |
|
ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 40> |
Автор | ||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ooooo nice one
![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
фала саманта
имај си убав ден
одлична расправија во секој случај
камо сите расправии да се вакви
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
|
fala
aj cao mojata misija ovde e zavrsena till next time... |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
|
IMA LI NEKOJ ZA KARANJE(PREPUCAVANJE)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Jas definitivno ne sum za raspravanje.
Jas ustvari i ne znam zosto voopsto ja otvoriv temava!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не ми се препуцава, глава ме притиска некако.. Времево е хаос
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ma kakvo prepucavanje...
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
никакво...
кој ке се препуцува сега ме мрзи многу и да најдам причина што ја нема, пак ме мрзи... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
|
pa li jas da se raspravam? hahhaha...
![]() ne mi e do raspravanje, ama nema nikoj drug da go druzi laki pa ja zs da ne...... ![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
...Ja kliknav za da ja citam...
Mada, mnogu e zdravo da imas diskusija so nekoj sto ne se soglasuvas, cisto onaka zaradi razmena na razlicni pogledi na svetot!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
|
odlicno :) ako si kliknala ne si napravila nikakov grev, pa i da se "prepucavas" ne e grev se dodeka toa se slucuva vo nekoi razumni granici :)
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
sekako i prepucuvanjeto moze da bide zabavno i prijatno veruvale ili ne. kako shto veli blue "ne e grev se dodeka toa se slucuva vo nekoi razumni granici :) "
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |