|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 378379380381382 890> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..дома си е дома
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-Сексот е најзабавното нешто што може да го правите без смеење
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk I'm so confused
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-така најсакам.надвор да е тмурно ,а јас да сум си дома и да си куцка м и да ги читам колегите форумџии како се препукуваат во политика.Сум си спуштил 2 филма и нив ќе ги изгледам.Релаксација тотална
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк мене не ми е толку интересно да читам во политика...
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-зошто ?
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк оти ми идат на нерви
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-значи мразиш да критикират тоа што ти го подржувааш....
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..не така...
мразам кога тие што критикуваат се прават непристрасни и неопределени...а држат само една страна... при тоа мислејќи дека се најпаметни на свет...и мора секој да го подржува нивниот став... |
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ме болат очите и ми се пие столично.
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-во Била го има за 1.69 .Оди и си купи.
п.с.добар избор за Столично
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк сакам т'мно
ај ко ќе дојдам ќе си купам |
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ми се јаде ајварррр!!!!!!!!!
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-ајде кога ти почнува училиштето да си се вратиш дома ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 378379380381382 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |