|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo prevod Angelina Jolie znaci Angelina ubavata bidejki mislam deka jolie na francuski znaci ubav
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angelce slikite se.... to die for... fala najmnogu na svet mnogu mi znaci ti i girl^^^ so prajte za mene i za angelina vecno blagodaren, i ako nekogas se zenam za nea ve vikam za deverici ili kumici ne znam sa tocno kako odi mozi??
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema problem Corporal^^, samo ti najde nekoja ko nea i rabotata ke bide zavrsena=)
|
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaaa to tesko deka ke bidi
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se otkazuvaj taka lesno
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas ne se otkazvam, tuku gledam zato moram da si baram uteha vo angelceto jolie
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj Corporal^^ togas tesi se
Изменето од angelwings - 29.Јуни.2006 во 13:04 |
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhhhh be angelwingce ako ne mi si ti so slikici da me izradvas koj drug, fala ej srce ste ta ti ta i angelina eden baknez za dvete
p.s. lele vidija be ej abe ke ja izedam be, ke ja ufffff..... ne znam so ke mu napram.... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Corporal^^ abe smiri se malce be ti pa, samo izrazuvas emocii more:)
nelikazavme ke najdeme zamena nekoja druga??? |
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro im sorry girlce^^^ se izvinjavam
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Corporal^^ najde li zamena za Angelina??
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sansi Corporal^^ baral zamena za Jolie??
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |