|
Проценка |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More voski nema ni za lek vo posledno vreme,ne se setile uste deka gi ne,ma pa da napravat nekoi novi,mutanti pa posle tesko nas
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga kje me fatat ziva decata kako im gi jadam cokoladite
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според многу работи ги ценам луѓето.
-Физички, психички, интелектуално Не избрзувам со заклучоци, но често првиот впечаток не ме излажал. А се имам и преварено ама тоа зашто сум негирала да и верувам на сопствената интуиција. Кога ги проценувам луѓето од физички аспект запазувам многу детали кои ми даваат информација за човекот како на пр; лична хигиена на заби, раце, нокти, коса, лице ;потоа облеката пред се колку е уредна и чиста и морам да нагласам дека се гадам од луѓе што фармерките им се прљави на газот, тие се обично многу немарни и знаат да бидат нечисти воопшто за мн.работи. Способност за комбинирање бои, со чевли, со парчиња облека. И секако најмногу од се како се однесува особата Х во дадени ситуации, како реагира, што прави и секако што зборува пред мене, пред повеќе луѓе. Тоа отприлике |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi veke deluva kako klise ova so ke go kazam ama taka osekam..gi cenam lugeto spored toa sto go nosat vo sebe,vo dusata..iako retko ,vo zivotov mi se ima deseno da procenam nekogo poradi svojot izgled i spored toa da kazam kakov e..ama otkako se izgorev ednas poveke ne mi teknalo na pamet da gi gledam lugeto na toj nacin,zatoa sto navistina e pogresno..ama realnosta kaj lugeto e druga..site se smeat ili se izigravaat koga ke vidat debel covek,ili osoba so akni,ili premnogu niska osoba itn..za zal seuste ima takvi luge i koj znae dali nekad ke se iskoreni toa da se faka seir na sekogo..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се што не е виртуелно ми е досадно и не се обидувам да проценувам
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e manata kaj lugjeto, sto nikogas ne priznavaat deka procenkata ne im bila tocna
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored karakterot
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
losa procenka imam
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СПОРЕД ТОА ШТО ИМААТ ВО ДУШАТА И СРЦЕТО ДОБРИНАТА Е НАЈСИЛНИОТ КРИТЕРИУМ НА МОЈАТА ПРОЦЕНКА
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само едно
дали е интересна личноста ако не ми е интересно, може да биде какв сака, џабе е |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po toa koja tema im e omilena za razgovor
Ako mi gi kazuva licnite problemi i mnogu privatni raboti ili pak koga ogovara - znam so koj sum fatila rabota |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секогаш првата проценка ми е била верната проценка.
често не сум имала поверение во неjа. и секоj пат сум погрешила. сега знам- тоа што прво се затврди како впечаток- тоа е тоа. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ми се уроци, до сега точно знам да проценам кој каков е без да погрешам.
Не дека се фалам, ама стварно одлично ми иде со проценката |
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene denes, slabo
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |