|
Дали за време на патувањето ... |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јули.2006 во 15:32 |
Спиете?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas obicno ne posebno ako patuvam nadvor od makedonija
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто не, крилца? за да ги видиш пределите околу те*е или ...
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da zaradi toa a i ne mi udobo spienjeto po koli avtobusi, ili vozovi |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga patuvam so avion najcesto spijam, ama koga vozam kola nikogas, ako mi se spie ke najdam parking i ke spijam 30 min Изменето од sexyemma - 01.Октомври.2006 во 16:56 |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo avtomobil tesko, vo voz ili avion bez problem spijam
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo avtomobi ne spijam,ama zatoa vo avtobus nadohnaduvam pogotovo ako sum si legnala docna,a sbajleto treba da patuvam.
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno vozam
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не спијам никогаш колку и да е долг патот... еднаш ми се случи за Истанбул кога патував како претепана бев после тоа...
|
|
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa, bidejci po profesija sum i sofer, vozenjeto ne e nikakov problem. Sum vozel i po 800km. bez sopiranje ( da ne racunam za benzin ). Ednostavno uzivam da vozam, posebno pokraj nekoja nova marsuta sto dosega ne sum ja vozel.
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas neznam zasto mnogu brzo zaspivam vo avtobus.ne mora da sum umorna pak ke si zaspijam. Изменето од la fille - 08.Декември.2008 во 15:06 |
|
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееее алал да ти е за муабетов... Е исто ко мене... Ама стварно брзо
заспивам во автобус... навикната сум, патувам за на факултет секој ден
со автобус и ич ама баш ич немам гајле... дури и ми претставува
задоволство да патувам, а особено со автобус (ама со удобни седишта- се
разбира)
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde vo London i jas dosta patuvam so avtobus najmnogu zasto nema Metro vo maja blizina , pa sakala nekela moram da go fatam avtobusot. Sedistata za sreka se udobni i obavezno si zadremuvam.Ednas za malku ke ja propustev stanicata.Znam deka e opasno ama neznam zasto nemozam da gi drzam ocive otvoreni.
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека сепак треба да се исполнети некои услови за да можам да заспијам во превозно средство, најчесто автобус или кола. тивка музика, пријатно друштво и добар, т.е. оптимален шофер. без нагли потези при возењето.
|
|
Јас сум мајстор!
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |