|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 84> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm... cesta fraza... k*rsumot e vekje odamna ispukan. Ova sto sega se slucuva e samo agonija pred smrtta... kako skalila koi te vodat se podole i podole, vo temnilata, vo ambisot...Te razjaduva odvnatre, se siri kako virus. Ti gi raspagja organite, ti go kine srceto, ti ja gori dusata. Ne te ubiva odma. Neee, ne si ti od onie srekjnite. Ti kje se macis. Kje molis da umres. I se do posledniot mig kje ja zakacuvas maskata so nasmevka za pred lugje, se dotogas kje ja koristis frazata... dodeka celosno ne te izede, sovlada, raskine crniloto... samo momentalna inspiracija, nisto povekje... |
|
Incredible Blue
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK, toa sto ne me ubi mi ostavi tragi na post traumatic stress disorder, ama se oporava coek od se ako saka
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu "crnilata" najchesto te turkaat podlaboko vo sebe... Treba da se izdrzhi i da se nadminat... poinaku, depresijata kje ne nadvladee i kje upravuva so nas. "Ona shto nema da me ubie, kje me napravi posilen". |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу пати кога бев на крајот сепак одлучив да живеам. и благодарение на тие црни мигови се преродував и сум ова што сум. Благодарение на сите црнила што ги проголтав, што ги соџвакав и изедов - научив да живеам со полни гради - овојпат
Изменето од ekszi88 - 26.Октомври.2011 во 08:58 |
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega za malku tri pati kje se samoubiev
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели? И најмагична е
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e VISTINSKATA Ljubov - bezuslovna.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас тебе те сакам секаква
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таква и остани...ваква те сакам!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе море Пајси, не тргнав по јажето... напротив. Го видов критичарот во мене и си го тргнав сеа за да можам да се одморам и да уживам во денов... Сфатив колку неубаво си правам и тоа сликовито го презентирав тука како се одвива во мене. Ама види ме колку сум позитивна денес
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakash kritichar ., ne kazhuvaj dvapati ., tuka sum ., za da te iskritikuvam., za uvce da te povlecham da se vratish na patekata., ., i ne samo jas ., gledaj i chitaj kolku tuka ima shto dobronamerno i te ukoruvaat i te uteshuvaat.,...........so nas mozhesh lesno da ispadnesh na kraj., no ona vistinskoto i edinstveno najispravno ., koga so samata sebe ke se soochish., i na toj tvoj vnatreshen kritichar nedobronameren ke mu kazhesh., ej alo aj ti u pzdm., jasn sum jas i goni se odtuka ., a si ja imam mentorkata ., i gi imam ovie tuka ............e taka da znaish ., i taka da napraish
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф леле, имам увид а морам да го запишам негде.
Имам еден критичар во мене кој не затвора уста ама баш никогаш. Просто сфатив колку се чувствувам дебилно во своја кожа. И така, вчера имав една средба и секако дека се роботизирав и кога станав утрово ете ти го критичарот ми се качи на глава. Почна да збори (критичарот): Абе насмеј се да му се сневиди, тури една од твоите насмевки, ги имаш у шкаф еден милион.. нашминкај ја твојата состојба малку, сокриј се. Ту, за ништо не те бива. Се уплескуваш. Се. Дај прибери се малку, на што личиш! Ете, и после ќе помисли човек на краеви и чудесии... Реченицата НЕ МОЖАМ ДА СЕ ПОДНЕСАМ ПОВЕЌЕ ВО СВОЈА КОЖА СО ОВИЕ ГЛАСОВИ зборува многу. Го препознав ова, но што се крие зад овие зборови. Кој е критичарот кој ме исцрпува толку многу? Чии се овие зборови кои ми судат за секоја моја наредна постапка и ме водат до ... тука да пишувам на темава? После ќе се видам со терапевтот, добра тема за разговор. Топик: Дијалог (кољање) со критичарот. Изменето од ekszi88 - 22.Септември.2011 во 11:41 |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Ми даваат вашите коментари сила и ме движат
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka si., seushte si ubava ., a somnezhot., prifakanjeto se verba ., vo sebesama bidejki i nekoi drugi tuka veruvaat vo tebe
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |