|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 77> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ништо незнам
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto faktor kaza 30?
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добив една многу убава порака сношти, ммммммммммммммм
ама пак сам спиев
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas brisam se, veke resiv da ne cuvam poraki....mi go tovarat telefonot i umot :)
(e sega ako e nesto epten dobro...)
|
|
beatrice
Сениор Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posledna poraka sto ja dobiv....mmmmmm
"Bi sakal da sum nasmevka koja se raga i zivee na tvoite usni....bi sakal da sum soncev zrak koj ja gali tovojata koza.... bi sakal da sum tvoite oci za da bidam najubavoto nesto na svetot"
|
|
life is not a dress rehearsal
|
|
mon4e_sk_mkd
Нов член Регистриран: 21.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSLEDNA PORAKA MI E:
TI PRAKAM BAKNEZI KOLKU STO IMA ZVEZDI NA NEBOTO,EDNA DOBRA NOK GOLEMA KOLKU MESECINATA,I SE NADEVAM DEKA SNISTATA KE TI BIDAT SLATKI KOLKU STO SI SLATKA TI! TE SAKAM *BACKI* |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Much better :-) sega mirisam na cokolada:-) ubavo ka mi spiesh k..., te sakam.
abe oti mi doagaat vakvi poraki otkako ke zaspijam
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman dosta zborish.... ne mozam da te dobijam, a uostalom kolku li plakjash mobil koa vekje 20 min ti e zafteno...
:)
da ne se sekirate mi se javija
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Staj se na msn
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idi odma ja pretera, ne sum dolzna da te cekam ODMA IDI
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ZZ te sakam najmnogu na svet...................
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti li me barase?
|
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs na hor? I sigurno idas kicevo, taka? Da te racuname za u kombe? |
|
Точачиња.
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dusicke jas sum na kafe u piazza drug pat ke se uklucam na msn. mnogu me izraduva porakata i edvaj cekam da te vidam.muvna li nesto ili se cuvas za mene?ne me zaboravaj TE SAKAM najvise na svet i ti prakam najgolemo kiss4e
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |