|
Литванија 2011 |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | ||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sudiive ja preteraa
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
abeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cestito cetvrto mesto.... |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I cetvrto e uspeh |
||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
So Rusija vo srce,im se vosh*tuvam na makedonskite kosharkari za izvonrednata igra!!!!!!! .....Chestitki, momci, za osvoenoto 4-to mesto!
|
||||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ЛАВОВИ... МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОГОРДА!!!
|
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сори Мадоно Илиевски не го делам |
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sloboden e Madono za mene samo Samardziski |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Рековме за мене вие делете си ги другите |
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.....jok
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да му ебам тоа судиите (поготово на тој гркот давај газ) дај Господ на судиите децата да им личат како кириленко (ко пештерски луѓе) а ако веќе имаат деца тогаш внуците да им личат фантастично 4 место па тоа е одлично со русите се боревме како лавој (в година ќе ги смачкаме како ништо) а шпанците и франците тешко,тие се од друга планета МА КЕ ДО НИ ЈА!!!!!!! п.с Бошко наш многу ми беше интересен, на сите утакмици како кенгур скокаше дека најмал е се бори како лав,паѓа, скока,трча побрзо и од побратимот негов усаин болт како за неговата земја да игра |
||||
|
||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sto li ce bese , sutot da ni pojdese na prvenstvoto...barem + 5%...
|
||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што ќе беше да беше..
И очекувано-Шпанија е новиот Европски шампион. А нашиот Борче-најдобар стрелец на првенството |
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да не си му во кожа на Дамјан Стојановски.
Среќа во несреќа е што изгубивме од Русија... а не од некој селски тим. Изменето од LiDivio - 18.Септември.2011 во 22:35 |
||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уффф колку ми падна жал.. за влакно, на чекор до...
Да се здрави и живи, не знам кога вака масовно сме биле среќни во земјава, и горди на нас... Не научија дека и ние можеме да сме меѓу најдобрите, и тоа со европски квалитет + македонска душа. Браво и, мн ве сакаме!!!! Изменето од Kali - 18.Септември.2011 во 22:49 |
||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |