|
Metallica |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОМГ! They are like... my love.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според тапанарот на Металика, Lars Ulrich при крајот на годинава или почетокот на следната би требало да очекуваме нов албум од нив. Па, ако е така, се надевам дека колку толку ќе биди подобар од Death Magnetic.
|
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме немаше некое време на форумчево, така да ќе ме извините . Имено, Металика снимија прокет албум заедно со легендарниот Lou Reed. Албумот ќе содржи 10 песни и ќе носи наслов "Lulu". Ќе се појави на 31 октомври и на 1 ноември.
|
||
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Metallica - Whiplash Live in San Francisco 1983Metallica - Symptom of the Universe / Prowler 1989 Metallica - Master Of Puppets (Pro-Shot 1989)До овде за мене... после 90-та... НЕ благодарам |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Излезе што излезе новата песна на Металика од нивниот прокет албум заедно со Лу Рид, али јас не сум воопшто импресиониран од песнава. Но, ќе почекаме да излезе целиот албум, па ќе видиме како стојат работите. Имено, тој што сака да ја слушни новата песна, еве линк.
Metallica & Lou Reed - The View |
||
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
овие сеуште ли свират...
за новата песна се гледа и од гласањето на линкот:2,905 likes, 7,915 dislikes време е да се пензионираат |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мора да се пензионираат. Само не знам, што се зафатија со Лу Рид. Како и да е, албумот не е нивни, туку музиката и текстовите се на Лу Рид, а Металика се како бек ап бенд.
|
||
|
||
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го најдов проект албумот на Рид и на Металика (пиратерија FTW ). Албумот е тотално промашвање (барем за мене и за Металика фанојте). Како и да е, залудно си потрошив 150тина мегабајти, али то е. Роберт изјави дека планираат да влезат во студио набрзо и во текот на наредната година да го снимат нивниот следен (самостоен) албум. Па, да видиме шо и како ќе бидни.
|
||
|
||
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
30 години Металика. Еден од најдобрите бендови прослави 30 годишнина од своето формирање :). На церемонијата исвирија песни кои досега никој не ги имал слушнато, т.е необјавен материјал како и некои песни кои се нашле на албуми, но никогаш не биле исвирени. Паралелно излезе и новото EP од бендот, насловено како "Beyond Magnetic", на кое се најдоја 2 нови неиздадени песни кои требаше да се појават на последниот студиски албум "Death Magnetic". Сега се чека да го снимат наследникот на "Death Magnetic"
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го слушав новиот сингл на Металика, ама нешто не ми се допадна. Ја нема силата и моќта на старите хитови. Не е ова старата добра Металика, може навистина треба да се пензионираат веќе Јас сакам по вакви да ги паметам |
||
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нова, пресна трака од новиот албум на Металика кој ќе носи наслов Hardwired... To Self Destruct и треба да излези на 18 ноември оваа година. Слушнете!
Изменето од Phantomlord - 19.Август.2016 во 14:45 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |