|
Литванија 2011 |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Утре нема бегање, ќе му се доближиш на 6:1.
Најмногу мразам однапред изгубени утакмици, заради Гечевски што нема да игра ќе изгубиме. Изменето од LiDivio - 11.Септември.2011 во 23:11 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да ... да се победи Русија хух ... После ќе остане само победи над Шпанија и САД и можеме да се мешаме со светските шампиони
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja edno znam ,momcive me napravija gord sto sum Makedonce
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja pak sansata protiv Rusija ja gledam vo toa sto nasite ce igraat skroz rastereteno i bez pritisok, taka da ocekuvam sutot za trojka konecno da proraboti na utresniot mec i da ja zgazime Rusija onaka suterski ko na trening... Za malku ni izbegaa 2009 vo Polska sega ni e sansata...Igraat i tie dobra odbrana no ako go prizemjime AK47 nemaat nikakva prednost...Inaku i tie se ceskaat za glava kako nas i vagaat koj im e polesen protivnik Srbija ili Litvanija... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кошаркарите одликувани со „Медал за заслуги за Македонија“Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска донесе Указ со кој се одликуваат членовите на Македонската кошаркарска репрезентација со „Медал за заслуги за Македонија“.
Одликувањето е за постигнатите врвни резултати во кошарката на меѓународен план, со што, македонската кошаркарска репрезентација, како што соопшти Кабинетот на Претседателот, даде исклучителен придонес за развој и популаризација на овој спорт во земјата и афирмација на Република Македонија во светот. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што толку се секирате дали ќе тепате Русија или ќе загубите.Важно е декапродолжувате во следната фаза.Нека Докузовски да пушти да поиграт повеќето резерви ,за да осетат и они од шармот на првенството ,а и Бошко Макелебовски и Перо да одморат малкучка (омилениот ми македонски збор )
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vecer.....
so lesno neka e..... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1:09 do kraj... Rusija - Makedonija 60:59 ...
|
||
Incredible Blue
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Судија пеедеееер
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi se veruva...
cccc... ABE SUPER SE NASIVEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! SHAMPIONIIIIIIIIIIIIIII!!!! Za malku i Rusija kje ja spi*kaa... |
||
Incredible Blue
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тие и ја спи*каа Русија,само на нас ни го ....... што им поклонија 2 сек. Ова е наша победа |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa bez Gecevski....
ne veruvav deka 4 sek pred kraj ke vodime.. i ne veruvav deka ne gi izigraa poinaku poslednite 2 sekundiiiiiiiiiii |
||
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Takticki poraz e ova... Da ne se isplasat Litvancite, da se ponadevaat deka mozat da ne pobedat...
|
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........ne mozam da se pomiram so tie 2 sek...
Litvanija gotova e...... Изменето од MyWay - 12.Септември.2011 во 21:51 |
||
||
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |