|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
D-Trix
Нов член Регистриран: 11.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакате да слушнете мислење на нардото, а тоа да не е пофалби за Грујо и фамилија за се живо и мртво, гледајте ја емисијата на Нора Шаќири на Алфа. Бумбариве веќе се прочитана работа.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обавезно ќе ја гледам. Едвај чекам да слушнам нешто мудро и паметно од објективни граѓани кои се јавуваат во емисија од партиски необоен ,,новинар,, кој во никој случај не е член на СДС.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ни бумбар ни таа на алфа како и да се вика емисијата ја гледам
ни па вести гледам ни па политика пратам нека одат у пиииииип пиииииип сите политичари лажат политиката и парите (ако се премногу) го расипуваат човекот |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina kade otide bumbarkata?????
Da ne ja smenija ili e zameshana vo nekoja afera slichna na pajazjina???? Pa sega zasluzjeno ide na popraven ne nekolku meseci ili godini. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема шанси, Гвујо своите не ги дава. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu simpatichna voditelka !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |